Liiklussegadus: Stoppmärk. Kellel on õigus?
-
Madlobster
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Liiklussegadus: Stoppmärk. Kellel on õigus?
Reimps sa targa poisina (no igas alas oled nii siin kui tänaval teistele näppu ninna lükkamas, tõendiga vehkimas, õigust ja õiglust taga nõudmas "nah te aru ei saa") võiksid seda erutust ise piirata. Keegi ei sõida sulle meelega otsa ja kui sa oma võrriga seal juba pool viltu oled ei suru keegi gaasi põhja, et sind maha võtta. Õnnetus juhtub siis kui mina eeldan, et sa eksami sooritanuna oled LS´is aru saanud ja ei tule mulle ette ning suurt tähelpanu sulle pööramata hakkan sõitma. Sina jälle arvad, et ma seisan ja lasen sind läbi.
Võta südamesse või kuhu tahad aga neid märke on meil ikka suht palju. Rohkemate märkida näljas tuleb ameerikasse kolida, seal on igale liigutusele oma sildike välja pandud (sellel on oma põhjus, milleks ei ole muide pleki ülejääk
).
Miks sa lihtsalt ei võiks lugeda LS´is kirja "ristuval teel" ning sellega leppida? Mis point on proovida läbi ussi emmi tõestada midagi sellist, mida tegelikult ei ole? Sellel ristmikul vasakule keerajana avarii tekitades jääd 100% süüdi ilma igasugu agade ja jagamiseta. Vasakule keeraja peab alati teed andma ning ei mingi nurkne larakas sulle seljaga olles eelisõigust ei anna (vaid peatee suund tahvel, foor vms). Ei ole kuskil mujal kunagi enne andnud ega hakka ka mitte kunagi mitte kuskil andma. Sa ju tegelikult saad sellest väga hästi aru. Jääb vaid arvata, et mulle on vaja ära panna, terve foorumi ees ei saa lolliks jääda või lihtsalt igavusest toodan "cräppi" edasi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.