Ratas laeva peal

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Ratas laeva peal

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

grahv kirjutas: 18 Juun 2019, 09:27
urmas66 kirjutas: 17 Juun 2019, 20:52

nii vöör kui ahter on ju igal alusel kõige suurema amplituudiga kõikuvad. Kui on lainet,siis seal allpool on ju neil praamidel kohti küll,kus tugevat kõikumist pole.

Khm, meie väinades on teemaks ikka laeva küljelt-küljele kõikumine. Kuna vööri üles-alla kõikuimne on minimaalne, siis pole ka erilist vahet kus otsas sa seisad. Küll aga on vahe kummas poordis sa seisad, aga seda on siin juba eelnevalt arutatud.

G

Oled sa neil uutel saartevahelistel praamidel käinud? Seal vöör ja ahter ikka jõhkra nurga all kogu autosilla ulatuses ja on merepinnast tublisti kõrgemal,kui keskosa autodekist. Ma olen aastaid pea igapäevaselt nii nende saartevaheliste kui ka muude läänemere laevadega autoga reisijana liigelnud ja nii lollaka ehitusega pole kuskil mujal neid kohanud. Olen ka deki madrusele mitte ainult neis laevades, öelnud et näiteks mingisse kohta laevas ma ei saa oma liiklusvahendit turvaliselt parkida ja üldiselt on seda aktsepteeritud. Aga suvisel ajal ilusa ilmaga on oht,et õigesti pargitud ratas ümber läheb, suht olematu.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”