Ratas laeva peal

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Re: Ratas laeva peal

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Spoiler
Ain kirjutas: 17 Juun 2019, 23:58
iSlanderEST kirjutas: 17 Juun 2019, 22:40
urmas66 kirjutas: 17 Juun 2019, 20:52

MKM Maanteeamet-i näol organisserib seda saare-hiiu ülevedu ja seab reeglid. Kui seal kodulehel on nii kirjas,siis selle järgi tuleb juhinduda. Ja seda nii reisijal kui laevapereliikmel. Olen Tordiga sama meelt,et üldjuhul ei juhtu seal tsikliga midagi. Palju oleneb kuhu ja kuidas oma ratta paned. See vana teema juhtum IslanderEST-i rattaga leidis aset vist aparelli vastas seistes. No ütleme ,et nii vöör kui ahter on ju igal alusel kõige suurema amplituudiga kõikuvad. Kui on lainet,siis seal allpool on ju neil praamidel kohti küll,kus tugevat kõikumist pole.

See juhtus just seal, kuhu madrus mind suunas. Ma pole meremees, et oskan hinnata, kas merel on laine või mitte (ja ärge hakake targutama, et maal on tunda kas on tuul või laine on näha. Vot alati ei ole)

Kui vaatasin seda videot Sinu parkimisest siis tegelikult järgides kõiki vedajapoolseid juhiseid(pean silmas lisaks madruse viipamisele ka reisija meelespead) oleksid pidanud oma tsikli parkima selleks ettenähtud kohale. Madrus tegelikult käega näitab sellesse suunda kus ilmselt asuvad tsikli parkimiseks mõeldud kohad. Kui Sa aru ei saanud kus need kohad asuvad oleksid pidanud selle üle täpsustama. See on muidugi minu subjektiivne arvamus ja ilmselt sellele tugines ka TS Laevad. Kuna lõppkokkuvõttes on teatud juhtudel mõistlik järeleandmisi teha siis sõlmiti ka see kokkulepe...

Ain, see reisija meelespea tehti alles pärast seda. Tekimadrus ei teadnud ise ka, kus tsiklite kinnitamiseks mõeldud kohad on, sellest on ka mul video. Käisin koos temaga terve laeva teki läbi ja otsisime võimalusi kinnitamiseks. Madrus oli üllatunud, et ainult 2 kohta on. Nüüd nad teavad.
Foorumis on kõigil oma tõde* ja alati on neid, kes leiavad, et ma käitusin valesti, mind pole laeval olnud jne jne. Ma väga tahaks rääkida, mis toimus kinniste uste taga, kuidas vaatasime suure juristide koguga seda videot ja nood arutasid iga liigutust. TS Laevade jurist oli seal. Kahjuks kommenteerida ei saa.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”