Liiklusmärgid pimestavad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Liiklusmärgid pimestavad
Jesper kirjutas: ↑05 Juun 2019, 12:56Hästi nagu ei tahaks uskuda, et spetsjomm eestlaste eritellimusena mingit ultravinget helkurkilet toodetakse. Märgid on meil vist küll jah füüsiliselt suuremad kui põhjamaades.
Üks võimalik probleem, mis enne ununes, on veel kulunud visiir ja/või pinlock.
Ja no mainige ära siis oma postides kui autodest jutt, ma ei viitsi isiklikult nende viiesuunaliselt soojendatavate nahk-bi-led-xenon-lasertulede teemal üldse ennast vihastama hakata - krt vastutulev tüüp sõidab põmpsti august läbi ja mul on ööbikud kiivris, ja nüüd peab kogu ülejäänud maailm selle pärast teistpidi ringi käima, et mõnel volkaril peab ikka vähemalt kümne meetri jagu pikem olema kui teisel...
Lisan siis,et tsikliga on ka nii ja mul on xenon tuled + xenon lisatuled. Regullitud normaalseslt,keegi ei vilguta. Auto tõin mängu selleks,et seal on vastu tulijat mitte pimestavad tuled,mis isegi selle helkuri peale ennast maha keeravad automaatselt,kuid ikka on valus vaadata.Ehk tsiklil seda lahendust pole minu teada ka uuetel LED tuledega ratastel olemas.
Kilet on maailmas erisugust,aga meie MNT on läbi surunud nõude,et meil tohib väljaspool hooviala kasutada tänapäeval ainult seda kõige tugevamalt reflekteeruvat kilet. Teistes riikides on ka lahjemad versioonid kasutusel vastavalt olukorrale.Ma saan aru,et kui 70-ne märk on sellest,aga miks peab olema tahvel mõõtudega 3x5m selline, ei saa aru. Sama on ka need valged postid tee ääres. Esiteks on neid vahel haiglaselt tihedalt ja lisaks on neil see tugeva reflektoriga kile küljes.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.