Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

will111 kirjutas: 31 Mai 2019, 20:07

siis miks talle üldse järele oli tarvis põrutada? Sellisel juhul põhjustas järgneva ja palju suurema ületamise ja tagaajamise ju tegelikult juba patrull oma käitumisega

Ma tõesti ei saa aru mida öelda üritad?
Enamus inimestel ei tekita peeglist paistev korravalvur põgenmissoovi (pigem vastupidi enamus inimesed sõidavad igaksjuhuks 20km/h aeglasemalt kui lubatud)

Kas teda eelnevalt 148km selt tunni kiiruselt üritati sauaga tee äärde vestlema meelitada või mitte, ei oma mu arust mingit tähtsust. Peale gaasi maha laskmist oleks pidanud see kiirus ka legaalsks jääma. Või tõesti saab sappa haakivat patrulnikut tõlgendada kihutamisele ärgitamisena???

Karistada sai ta ainult kiiruse ületamise eest seega eest ära sõitmise süüdistust ei eistatud. Kuigi peeglis mundrit nähes sellise kiiruseni vajutamine näitab üsna üheselt ühes suunas.

Lihtsalt sekundi murdosa jooksul vastu võetud loll otsus, mis lõppes plate peal. Ma ei näe erilist põhjust mundrit sarjata ja tsiklimeest kuidagi paremasse valgusesse sättida (no tegelt ei ole ju seda paremat valgust, pigem hea, et liha luudele jäi (selline kiirus eraldab kondi, liha ja vaimu üsna hõlpsalt))

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”