Ideid prillipapadele. Prillid kiivris.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Ideid prillipapadele. Prillid kiivris.

Lugemata postitus Postitas bitter »

Progressiivsed multifokaalsed klaasid. https://www.zennioptical.com/workspace-progressives Zenni klaaside skeemid lillade ja oranžide nägemisaladega ajavad segadusse. Nad soovitavad nii near-range kui mid-range klaasidele "heavy computer use" aga skeemil on mid-rangede lähedale vaatamise ala olematult väike ju. Kas need skeemid on nn. illustreerivad, ülepingutatud? Või on eri tüüpi klaasidel erinevate fookustega alade suurused tegelikkuses ka nii erinevad nagu Zenni skeemidel?

Mul on +1,5 lugemisprillid (retsept on 1,5/1,25). Kasutan neid ka arvuti taga aga mitte kogu aeg. Kaugemale saan vaadata üle klaasi - vaese mehe bifokaalid.
Pilt

Mõtlen 2. paari lisaks osta Zennist. Oletan, et sobiksid progressiivid kus alumine osa on retsepti järgi ja ülemine osa +0,25/0,0 (Parem silm on gramm nõrgem kaugele vaadates) Niipalju saan aru, et Standard Progressive vist ei ole minu jaoks. Lugemise ja lähitöö ala on kõige väiksem ja kaugele ma näen, rooli taga prille ei vaja. Aga kuidas valida mid-range ja near-range vahel... Või ei ole minusugusel üldse vaja neid progressiive?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”