Tankimiseks kiiver peast?
Re: Tankimiseks kiiver peast?
Ma olen üldiselt täheldanud, et kui rumalatele järgi anda, siis tulevad nad üsna lühikese aja jooksul mingi järgmise lambinõudmisega välja, sest neid tegelikult ei koti see kiiver või ükskõik mis asi kui selline, vaid nad saavad laksu kätte oma võimu näitamisest/kehtestamisest.
Motonetis näiteks ma olen käinud nii seljakoti kui õlakotiga, mis mõlemad on teoorias ju ka üpris mugavad instrumendid varastamiseks, aga kedagi ei huvita. Aga vot kui ilmud sinna oma näkase kiivriga käevangus, siis käivad turvajunnil juba enne ukseni jõudmist õnnest rattad all ringi, kappab pooljoostes sulle vastu et saaks anda KÄSU kiiver kappi panna. Mis siis, et ma seda tean ja jõudsin juba pooleldi kapi poole keerata
Anoh õnneks on nad mototeemalise kauba valikut piisavalt koomale tõmmanud, et polegi nagu enam väga põhjust seda vaestemaja külastada. Maha nad raisad selle paari pudeli müümata ketimäärde pärast muidugi ei sure, eriti majandusbuumi ajal, anoh äkki vähemalt ei suuda oma soome suguhaigusega teisi poode nakatada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.