Veider rehvide kulumine


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Veider rehvide kulumine

Lugemata postitus Postitas will111 »

vitsa külge panek iseenesest on hea idee küll, kuid saadud tulemuse põhjal ei maksa hakata suure hurraaga mingeid eriliselt põhjapanevaid järeldusi tegema. see nö. "ära kasutatud käik" sõltub ikka päris paljudest asjadest veel peale ühe konkreetse isiku sõiduvõime. kõige lihtsama näitena võib tuua kasvõi konkreetse isiku kehamassi vs. vedrud, mis seal esiamordi sees parasjagu on.
ja kui selle vitsaga üritada midagi mõõta tänaval sõites siis ei tea mitte kunagi, mida see ära kasutatud käik mingil hetkel tegelikult kajastab. kas lihtsalt võrdlemisi pehmet compressioni + vihast ebatasasust kuskil teekattes või siis hoopis käiku tugeva pidurduse all.

teine teema kui võtta konkreetne valitud teelõik, veel parem kui mõni rajalõik...siis "resettida" vits ära ning teha nö. kontrollitud katse.

3 punkt on igati hea soovitus. väga lihtne teha ka seda mõõtmist ning selline lasermõõtur pealegi ei maksa tänasel päeval enam praktiliselt mitte midagi. rääkimata sellest, et väga kasulik asi paljude muudegi asjade mõõtmise juures :D aga no pildi pealt ei paista küll kuidagi mingit ülekuumenemist. kui rehv hakkab suuremate "rullidena" maha kooruma siis seda on üldiselt ikka suht selgelt näha ja eks siis ole ka üsna lihtne jõuda järeldusele miks rehv vähe kestab

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”