Millist kaubikut valida? → Millist kaubikut valida?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Millist kaubikut valida?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
wicked kirjutas: 20 Mai 2019, 10:37

mul 2012 aasta Trafic. 230000km läbi sõitnud.
ma ei tea, mis Traficust sa, Urmas, räägid, aga tuled on väga head. mitte mingit vajadust ei näe lisatulede järele. udutuledega sõitmine ei valgusta sul teed grammi eest ka mitte. see selleks, vana teema juba.
auto sõidab. erilist remonti veel ei ole tahtnud. ühtegi roostetäppi kuskil ei ole. 84kw liigutab küll. ma ei kujuta ette kuidas mingi 66kw versioon hakkama saab.
200000 pealt tuleb arvestada käigukasti remondiga. laagrite vahetus. eelnevalt ennab aimu 6. ja sejärel 5.käigu undamisega.ca 400€. kui laiali lasta, võid ise arvestada...
juhiistme käetugi ikaldab.
tagumise küljeukse ja tagumise ukse lingid ei jookse kergelt pesasse tagasi . alati enne ukse sulgemist tuleb ling alla vajutada. seal ei aita õlitamine ka mitte.

2007a Trafic. Kirjutasin ju selgelt H4 lampidega on need vist. Ju siis mul on paremate tuledega autosid ka olnud :) . Väimehel on lisakaugtuled ja ühel sõbral oli ka uuena ostetud 2008,millel olid ka kohe ostes Luminatorid lisaks pandud. Käisin sellega korra Riias ja lähituled ei olnud eriti head. Kauged koos lisadega muidugi OK.
Meil firmas oli natuke aega 2016a oma ja mu meelest olid tuled sellel sama notid. 2016 oli juba 1,6TDI ja suuremat nüüd vist enam ei saagi. Tundus natuke lahjavõitu.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”