Suvine sõiduvarustus.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1994 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Suvine sõiduvarustus.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

No teksad pole just mõnusaimad püksid kuuma ilmaga sõitmiseks. Lühike ots linnavahel ja siis kohe jahedasse ruumi toimib,aga kui soovid neis veel ka kõndida,siis on suvised võrkmaterjaliga sõidupüksid kindlat paremad. Mul on olnud Revit Turbine ja praegu on Probiker PR16 mis on ikka mõnusad ja mugavad kuumaga sõimiseks ning neis kannatab ka niisama olla. No ei näe tava pükste sarnased välja ,aga kui oled tsikliga siis kas peabki? Samas on neil ikka kõik kitsemed ja muud turvalisuse vidinad nagu peab. On ka kevlariga teksad ja kuumaga on need mu meelest sama nagu oleks pikad alukad tava teksade all. Sõita veel kannatab,kuid niisama olla on pigem ikka liiga soe. Minu meelest on Probikeri püksid palju mugavamad,kui Reviti omad. Tagi on Revit Turbine ja ikka aegajalt passin millal Probuikeri PR16 soodukaga müüki tuleb,et siis see ka osta. Ma pole viimased aastad oma teksasid peaaegu kandnudki või siis pigema talvel ,kui on väga külm tavapükstena,mitte tsikliga sõtmiseks. Toimivad muideks väga hästi,sest see kevlar on päris hea soojapidavusega.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”