Veider rehvide kulumine

Kasutaja avatar

Teema algataja
mkendra
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Veider rehvide kulumine

Lugemata postitus Postitas mkendra »

StreetMoto kirjutas: 13 Mai 2019, 12:56

Kui rehvi pinnal on näha ka vikerkaarevärve nagu märjale asfaldile tilkuv õli tekitab, siis on selgelt üle kuumenenud.

Vikerkaarevärve õnneks näha pole

will111 kirjutas: 13 Mai 2019, 15:32

jep, aga kuna siin justkui neid näha pole siis minule tundub kõik ok ja on vist lihtsalt korralikult kuuma antud. ma eeldan, et see "tekstuur" ei ole tulnud ka päris niisama vaikselt cruisimisest vaid on ikka korralikult kurve võetud?

kuna need on idee poolest justkui SM rehvid siis eks need ongi sellised, millega peab olema võimalik edukalt sõita juba 100kg rattaga ning 150kg on ilmselt pigem ülemine ots. muretsemiseks siiski ei näe põhjust. kas rehvirõhk oli väga madal? kasuta tootja soovitusliku rõhuvahemiku ülemise otsa rõhku.

Väga vaikselt ei veerenud jah, kuid üldiselt peaks need rehvid sellise tsikli alla sobilikud olema. KTM 690 SMC R ja Husqvarna 701 Supermoto tulevad tehasest nende rehvidega. Ma ei olnud enne midagi sellist näinud ja kartsin et äkki cold tear, hot tear vms. põhjusel tekkinud vigastus ja mitte loomulik kulumine. Ma arvan, et rehvirõhk võis ka liiga madal olla - hetkel läks 42PSI sisse ja eks näis kas tekib veel midagi taolist. Eelmine sama mudeli tagarehv sai 600km pealt otsa, sellega isegi hästi läinud. Väga hea rehv - läheb kiirelt soojaks, pidamist on palju ning kui tagaotsa libisema hakkab, siis see libisemine on hästi tunnetatav ning kontrollitav.

Ainuke asi mida ma nüüd kardan, et kui rehvi 20 kraadiste ilmadega nii kuumaks saab, siis varsti kui 30+, pole selle rehviga enam midagi teha. Kas on mingeid soovitusi tänavalegaalse rinkarehvi osas, mis oleks sobilik soojas kliimas 150kg rattale (120/70R17 & 160/60R17)? Ainukeseks tingimuseks oleks, et kannataks vajadusel niiskema ilmaga sõita ning rõhk oleks pidamisel (kestvus ei ole niivõrd oluline).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”