Lithium-ion aku

Kasutaja avatar

Monstro
Kaupmees
Postitusi: 125
Liitunud: 21 Dets 2004, 10:17
Asukoht: kadriorg
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 9 korda

Re: Lithium-ion aku

Lugemata postitus Postitas Monstro »

Spoiler
indumen kirjutas: 12 Mai 2019, 10:45
Monstro kirjutas: 11 Mai 2019, 21:50

Patareid.ee valikust https://patareid.ee/est/yuasa-ytx20hl-b ... aivitusaku

kui liitiumi soov siis see kahjuks hetkel otsas https://patareid.ee/est/shido-ltx20l-liitium-ioon-aku , kuid tuleb uuesti mai jooksul.

Aga astu kindlasti esindusest läbi, meil ka Motokaup.ee hallata ja selle valikust palju asju näidata.

Kuidas see Li-ion 7Ah versus tavaline 20Ah süsteem toimib?
Mingisugune garantii ka neil on ? tunduvad samamoodi "hiinakad" kui arvesse võtta et paljud soovitatud akud Moto Guzzi 1200 V2 mootorile on pigem 300€ kanti mujal interneeduses :)

ei ole tõesti tahtmist iga aasta uut osta :bsmile:

Minu tarkus oleks siin see, et liitiumaku on käivitamiseks. Kui sul masinal peal mustmiljon tarbijat, külmkapp ja alarm, siis kasuta edasi pliiakut. Liitiumi eelis on ka olematu isetühjenemine. Jätad sügisel seisma ( muidugi juhul kui ratas on tehniliselt korras ja väikesed vampiirid tööd taustal ei tee) ja kevadel paned rahulikult ratta tööle. Ka kõik need väited, et nüüd minu aku ei pea garantiiaegagi vastu vms. peaks vaatama üle alguses 5 aspekti- kuskohast aku osteti ( saab järeldada palju edaspidiseid asju), kui vana see oli, kuidas oli hoitud, kuidas toimus aktiveerimine ja esimene laadimine. Siis ma tooks juba välja ratta enda seisukorra. Kas vana ratas või uus, kas tehniliselt korras või mitte. Kas korralikult laetud, mis tingimustel hoitakse jne. Minu enda Griso 1200 Yuasa aku pidas vastu 8 aastat. Uus omanik tuli muidugi kevadel uut akut ostma, sest jättis laadimatta :)
Kui rääkida "hiinakast" siis kõik on toodetud tänapäeval hiinas. Kuid hiinast võid saada ülikvaliteetse toote ka, kui oskad küsida ja saad aru et kvaliteedi eest tuleb maksta ka. Shido akudega meil siiani probleeme pole olnud (ptui, ptui, ptui). Kui rääkida hiina pliidest, siis näiteks 3 aasta jooksul on tagasi toodud ainult üks Fulbati aku, aga see ka unustati laadima panna. Minu soovitus alati kliendile on, et kui ostad iseendale ja ratas on plaanis hoida rohkem kui 2 aastat, osta Yuasa. Muus osas võib ökonoomiat taga ajada. Kuid Yuasa puhul tee ratas korda. :D

Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”