Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Peterburi Smuuli rist suunaga peterburi poole ja autode vahelt foori taha esimeseks (ruumi oli palju autod seisid, liikusin aeglaselt, ratas on kitsas ja ei käi vastu peegleid jne). Seal seisev trafic oli veel kõvasti enne joont seisma jäänud seega ei ületanud seisma jäämise joont ka
Järsku signaal ja traficu vana mul vastu paremat kintsu ja pritsib tatti läbi akna visiiri peale, et ma ma olen tsiklity*a ja pean samamoodi ootama nagu autod. Väga kaua ei saanud kuulata tema arvamusi liiklusest kuna läks roheliseks liikuma hakates tõmabsin vasakule ritta kuna äss hakkas enne rohlist liikuma ja keeras peale. Ja isegi vasakusse ritta keeras nii kaua peale kuni otsa sõitis. Kuna minu selgitusoskused oleks peaaegu hea tava piiridest väljunud sai härraga vestlema kutsutud politsei.

IMG_20190509_134217.jpg

Lgp ettevõtte juht kui oma bussi ära tundsid. Palun vestle oma juhtidega. Et isegi kui on tsiklitya siis otsa sõita ei tohi. Et las hingab rahulikult ja juba enne teist hingetõmmet on see tsiklitya läinud ja ongi kõik. Ummik lühem ja härra pääseb kiiremini "meie eest lendama"

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”