[U+] Pimenurga andurid mootorrattale

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: [U+] Pimenurga andurid mootorrattale

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ja siis kaks Maaksi (üks töllerdas teisele ette) raisus

Ma arvan, et ei ole siin mingit ihalust selle järgi. Omas reas olles ei peagi seda vilkuvat tulukest passima ning selle vilkudes kohe pead aknast välja pistma.
Lihtsalt rivistumise soovi korral peeglis tuld nähes keerad seda va kaalikat oma ragiseva kaela otsas usinamini ja ei sõida tagant tulevat kiiret Maaksi maha. Või mis moodi?

Kas möödnud liit"vaba"riigi mõju on tõesti nii suur, et iga tuluke ja lisa pasale ajab?
Jah oli meil siin tõesti aeg kus 30ne aasta areng oli kummiriba ilmumine kopika sabasse, et siidisema särgiga sohver särtsu ei saaks. Samal ajal muu maailm istutas autodesse püsikiiruse hoidjaid (nõukamehel on omal jalg otsas, et sinimägedest kamtštkale sõita), el aknad, peeglid, istmed (nõukamehel on omal käed otsas, et vänta keerata), automaatkliima (nõukamees keerab ise oma akna lahti ja kinni ja ei karda ei kuuma ega külma) jne jne (nõukamehel oli pagassis vänt ja varuosaladu ja midagi muud polnudki vaja)

Aga täna tehnikafoorumis sellist ludiitlust lugeda on puhas hämming. Jah ära kasuta keegi ei sunni aga, et kõigi eest otsustada, et pole vaja :?:
Ei pruugi kõik lahendused olla kohe über kasulikud ja hirmvajalikud aga iga nupu peale rääkida oma supper võimetest ilma selleta edasi elada on (togi) Esimesi telefone pidi ka käruga kaasas vedama (oi oi kui paljud valjuhäälselt igal pool teatasid, et neil pole moobiltelefoni vaja :D) Täna läheb toast ilma telota välja ainult kärus olev imik ja üks napakas hipster, kes võitleb kõigi ja kõige vastu (selles esimeses ma pole päris kindel :) )

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”