Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Spoiler
Madlobster kirjutas: 29 Apr 2019, 18:48
franz125 kirjutas: 29 Apr 2019, 18:34

Aga kogu Ü-vaataja olemusest lausa kiirgas "kui ma oleks kuningas keelaks kõik tsiklid ära" aurat.

Ja reeglina oled tema meelest ketser ,kui söandad ülevaatuspunkti mikimaalt pärit autoga tulla,ning kuulud tuleriidale.

Jep sama mees pidi südari saama kui avastas, et mu mikiautol on led nr-tuled. :D Kõigepealt ohkis ees tehase xenonitega ja kui taha jõudis ja led nr-tulesi nägi siis need ohked muutusid väga emotsionaalseks. Kusjuures olid kõige tavaisemad valged ilma suure valgusjõuta ega mingi sinise toonita vms lambid.
Aga minul oli tunne nagu kõik liiklusõnnetused on põhjustatud nendest ledlampidest. no kohe selline korralik kurjategija tunne oli. Oleks ta veel avastanud, et taga pole udutuld oleks mind vist raudu pandud ja ära viidud aga enne sai vaatamine jällegi minu jaoks otsa :D

Ei kujuta ette, kus imekohtades te käite.
Ma juba aastaid erinevate mikimaa tootjatega sõitnud ja reeglina tekitavad autod ülevaatajates uudishimu, kui nööki :roll:

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”