Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Madlobster kirjutas: ↑28 Apr 2019, 19:38Jüri suur ring, tulen Keila poolt, teine rida, tühi ring, tsikkel mõnuga kaldesse ja plaan mööda tallinna ringteed edasi sõita (teisest reast välja)
Kui tee ots paistma hakkas sõitis vastu mingi hallmetllik karp, jah mööda ringteed vastassuunas ja keeras vasakule, samasse kohta kuhu minul oli plaan järgmisena sisse kallutada.Ei olnud nii hull kiirus, et olukorda "close case" kategooriasse lahterdada, aga nõks käis läbi küll ja õige otsus tuli kiiresti vastu võtta. Sees istus mingi paksude prillidega vanem (ma isegi saanud aru oli see mees või naine) ja vahtis taevasse läbi esiklaasi nagu otsiks sealt midagi. Korra oli mõttes, et jätan tsikli tal auto ette seisma ja täitsa viisakalt palun oma load ära anda ja auto maha müüa. Lihtsalt see aeg kus enda või kellegi teise ära lõhub ei ole enam kaugel. Kus kohast ta sinna ringile vastassunda sai ei kujuta ette.
Kusjuures mulle on seal 2 korda nii "vastu" tuldud.Tegemist oli ka vanemat sorti tegelastega.Või siis ikka väga vanadega,sest ma ise ka juba vana Mõlemad küll suht vähe aega peale remondi lõppu,aga isegi autoga käis nõks läbi ja oli tükk sebimist,et kokkupõrget vältida.Üks tuli Tratumnt-lt alla ja keeras kohe vasakule mulle vastu(ma tulin ka Saue poolt teises reas),teine tuli kuskilt teiselpool ringi,aga kust ta tuli ei näinudki. Viimasela ajal pole õnneks kohanud selliseid. Sõidan ka seal igapäev mitmeid kordi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.