Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Lembit kirjutas: ↑22 Apr 2019, 10:09Reimps on siin oma postitustega loonud endast kuvandi, nagu tema olekski see tüüp, kes kunagi Saku Rocki reklaamides figureeris ja muuhulgas töötavat saumiksrit puhtaks lakkus. Et noh, selline tüüp, et kui tal mingi koduloom on, siis on see vähemalt pruunkaru, viiemeetrine alligaator või äärmisel juhul 100+ kg kaaluv koer, kes on tige nagu herilane.
Nüüd, aga teab ta kahtlaselt palju kassiliivast.... Ilmselgelt hälve ju kusagil
Ära muretse, ma olen mitmekülgne ja täitsa adekvaatselt toodan kuvandit endast. Päris elu pilt ja internetipilt on väga erinevad, samas nii ühesugused
Mul ses osas jah natsa valesti kõik, et inimestele füüsiliselt või verbaalselt aiai teha on ok ja ei tekita emotsiooni, aga vot loomadele ma haiget teha ei suuda. Üleelamisõppes on ka kanad ja jänesed kellelegi teisele läinud, mulle ei meeldi see tunne, kui tunned läbi käte, kuidas loomakese hing lahkub. Töötavat saumikrit pole lakkunud, aga noolega olen endal keelest läbi lasknud küll kunagi, kogemata muidugi
Koera ei taha, aga eile vaatasin loomapoes koopaoravat küll. Kassid vist ei oleks nõus ainult selle tüübiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.