Keti neetija

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Keti neetija

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

kaiman kirjutas: 09 Apr 2019, 21:43
ranel kirjutas: 06 Apr 2019, 15:32
kaiman kirjutas: 05 Apr 2019, 22:15

Kui keegi tahab osta -rentida siis mul on tutikas Kellermanni ketineetia olemas.poe hind pakendis 99.95
prooviks on üks kett needitud ja toimib.rendin 25.- müün 75.-

10 eur veel rendihinnale juurde panna ja kett vahetatakse töökojas ära :wack: ärimees nossovid siia teemasse ära eksinud. :wack:

Minugi pärast käi mööda töòkodasi kui tahad. Ega see 25.-pole mingi kirvega löödud ega päeva rent.ja vaatasin et Urmas on pannud veel "lahe" ranelile (togi). ei rendi ega laenagi enam seda ketineetiad jummala savi.krdi noosovi tainas oled ise (lol)

Siin copypaste ühe väga lugupeetud mototöökoja ehk Sreetmoto kodukalt, käin seal omi asju ajamas, kui endal pole aega või riistasid käepärast ja hinnad on seal mulle sobilikud.
+10 sinu rendile ja ilmselt maksan isegi üle,sest mulle on siiani seal ka soodukat tehtud :ner:

Ketikomplekti vahetus (ketirataste ja keti vahetus koos ketikoja puhastamisega), vajadusel lisandub tööaeg näit. gondlite eemaldamiseks
40-90 min 36 €

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”