Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule
urmas66 kirjutas: ↑09 Apr 2019, 13:56Lenksul hoidmiseks peab IP67-68 telefoni võtma,muidu pole asjal pointi. Mingi kott või kile ekraanil, nullib kõik ilusa ära. Proovinud mitut varianti nii odavat,kui kallist kuid üks saast kõik. Täna on neid IP telefone igas hinnaklassis saada. Endal Samsa A8 ja Brodit statsionaarse laadijaga hoidik(63€) ning väga rahul selle comboga. Enne oli A5 ja ka see oli igati ok.
Raki kui on huvi millegi sellise vastu kirjuta privasse.Võin autos ka seda tööpäeval kuskil linnas näidata,mul seal ka analoogne hoidja nii telefonile kui tahvlile.Sinu uuel rattal vist lenksu keskele pannes jääb isegi liiga kaugeks ehk peab midagi nurga all olevat rutskale lähemale panema?
mul seal keskel pole kohta jah. Pigem kuhugi rutskade lähedale. Telefon on mul S9, ehk see võiks olla vist ka veekindel.
Ma hetkel Tartus, niiet nii vaatama ei saa tulla, aga tnx igaljuhul abivalmiduse eest. Pean kõigepealt uurima, kuidas laadimise juhtme saan viisakalt lenksuni. Niisama kaarti telefonis kasutades imeb aku üsna kiiresti tühjaks. Võimalus ka muidugi taskusse akupank ja juhe telefoni aga suht kole lahendus
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.