Liikluskindlustus
Re: Liikluskindlustus
Pettus või mitte, minuarust pole Ergoga mõtet üldse oma aega ja närve raisata - nende hinnad ja teenused ei ole nagu midagi erilist, aga teeninduskvaliteet on allpool põrandat. Ükskõik, mis punkti, tingimuse või muidu arusaamatuse kohta julged midagi viisakalt küsida, siis hakkab tädi sulle selgitamise asemel täie pasaga vastu tänitama - "meil on seadusest tulenev õigus, meil on seadusest tulenev õigus".
Viimati saatsid mulle jaanuaris pärast sõiduki soetamist, mille eelmise omaniku poolt Ergos tehtud poliis veel kehtis, kilomeetrise ähvarduskirja, milles umbes kümnel moel seletati kuidas põhimõtteliselt on minuga nüüd piždets, sest neil on seadusest tulenev õigus eelmise omaniku kohustused minu käest välja nõuda, vajadusel kohtu kaudu. Aga kuna nad on minusuguse haleda inimkõntsa suhtes nii lahked, siis on mul nüüd 30 päeva aega see s**t ära klaarida, enne kui kurjaks läheb. Helistan siis väriseval häälel, et mis summadest nagu jutt käib, selgub et tutkit, polnudki mingit võlga, hoopis 50 euro jagu oli veel raha alles Idioodid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.