Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

srx
Postitusi: 202
Liitunud: 18 Aug 2015, 13:55
Tsikkel: VX800, CB600F, R6, GS500
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas srx »

Eks ma saan aru jah, et teenäitajana on arenduskulud suht suured ja see tuleb tagasi teenida.
Lisaks on ka toote turule toomisel vaja see sisse töödata, ei saa kohe masstoomist käima tulistada. Sellest kõigest tulenevalt peab toode kallim olema.

Kopeerijatel on palju lihtsam/odavam. Juba teada, mis müüb ja vaja lihtsalt ajada välja võimalikult odavad materjalid/tehased ja anda toode töösse. Ise suurt midagi leitutada pole vaja. Võtad juba välja töötatud komponendid ja paned sellest oma toote kokku.

Klappide hindasid vaatasin Cardo lehelt. Ma eeldan, et Eestis on need hinnad umbkaudu samas suurusjärgus. Vähemalt nendes kohtades, mis soovitusliku jaehinnaga asju müüvad. Ma ei tea, mis hinnaga Cardo edasimüüjatele asju müüb. Võimalik, et soovituslikul jaehinnal on korralik kate ka vahel ja saab odavamalt müüa küll.

Enda oma müüa ja vahetada ei plaani, vähemalt mitte klappide pärast. Kui siis ainult müüa. Ja kui osta, siis prooviks Cardo asemel midagi muud.
Mul on tegelikult üks täiesti kasutama uus Packtalk Bold riiulis seismas. Tuli garantii asendusena.
Kui kellegi on huvi, võib ühendust võtta PS kaudu ja saab läbi rääkida mis tingimustel selle omale saada võiks. Teoreetiliselt peaks garantiid veel umbes aasta järgi ka olema aga ma arvan, et ma ei tahaks garantiivahendusega tegeleda. Ei ole eestist ostetud ja garantii jaoks kõike vajalikku kaasa anda ei saa. Ehk siis müük oleks ilma garantiita (nii umbes nädala annaks garantiid omalt poolt).
Võib ka paari saada. Ühte olen aasta jooksul mingil määral kasutanud. Aga rohkem olen kasutanud teiste tootjate seadmeid.

Mis puudutab garantiid/veekindlust ja aku vahetust, siis selle pärast ei tasu väga muretseda.
Selleks ajaks kui uut akut vaja läheb on tõenäoliselt garantii juba läbi. Ja kui on kahtlus, et ei jää veekindel, no pane siis õhuke kiht mingit silikooni laadset toodet tihendile lisaks. Küll ta jääb piisavalt veekindel.
Kui akut vahetada, siis originaali nii või teisiti pole mõtet osta. Võtad mõõdu järgi aku ja saad kordades odavamalt. Kahtlane, kas Boldile üldse saab originaal akut, kui nad ise ka seda kunagi lahti ei tee, ainult vahetavad terve seadme.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”