K60 alternatiiv - 50/50 & hea pidamine märjal asfaldil


Rasmusk
Postitusi: 214
Liitunud: 16 Apr 2015, 22:35
Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 23 korda

Re: K60 alternatiiv - 50/50 & hea pidamine märjal asfaldil

Lugemata postitus Postitas Rasmusk »

Ma ei sõida küll igal hooajal palju (mingi 10-20K), aga minu tagasihoidlik arvamus on järgmine:

Mitas E07 on selline odavama otsa rehv, mis oma tugevale segule sobib väga hästi kuivadesse ja vajadusel ka raskematesse maastikutingimustesse. Märjaga väga libe. Eestisse minu hinnangul oma halva märja ilma omaduste tõttu üldse ei sobi.
TKC-70. Totaalne pettumus. Ilgelt haibiti üles, kuid üks väga hea ja universaalne rehv. Tegelikkus oli teine. Esirehv oli täielik katastroof. Ujus, kehva pidamine, ebastabiilne, ebamäärane. Tagarehv kestis küll hästi (17K), aga ikkagi pigem kehvapoolne.
K-60 Scout - väga hea rehv. Sõitsin just ühe jooksu läbi ja plaanin uuele rattale uuesti sama valiku teha. Meeldib väga universaalsus (50/50). samas tagaregvu täidetud keskosa on on hea pikematel matkasõitudel. Küljel olev muster tagab normaalse pidamise nii kruusal kui ka mõnevõrra raskemal maastikul. Mammutiga olen muda ja metsa lammutanud küll veitsa. Ainukene väga harjumatu asi K60-ne puhul oli see, et ratas läheb selle rehviga kuidagi väga lihtsalt kaldesse. Justkui nagu vajuks alt ära ja alguses tundub väga ebameeldiv ja kummaline. Kui aga ära harjuda, siis on igati ok.

Ülejäänud rehvikogemused on tänavarehvide valdkonas. Ennast on senini kõige paremini õigustanud Michelin PilotRoad5. Väga hea vihmapidavusega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”