leedust tsikkel?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

apsik kirjutas:
Njahh... STREETFIGHTER'IS. :shock:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

pets77
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas pets77 »

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

See koleda näoga ratas jah. :)
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

pets77

Äkki "inetu pardipoeg" ??? :roll: mitte"kollane koer"
Viimati muutis pets77, 29 Aug 2005, 00:06, muudetud 1 kord kokku.

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

väheke teemast. Rääkisin ühe tuttavaga, kes toob saksast ja leeedust tellimise peale masinaid. Tahtsin ka ise leedust masinat ja küsisin abi. Tema ütles et leedust ratast osta ei soovita sest enamasti on leedus saksast toodud rattad mis suurema läbisõiduga kui spidomeetril märgitud ja tihti peale pisikese veaga. See ei käi kõigi rataste kohta aga tema andmetel päris paljude kohta.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

irwww,arvad et saksast tuleb õige läbisõiduga ?
Kasutaja avatar

Kommionu

Raigo kirjutas:
irwww,arvad et saksast tuleb õige läbisõiduga ?
Ikka olulisemalt õigema läbisõiduga..... Kui suudad ikka omanikult osta...

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Spidomeetrit ei saa niikui nii uskuda,eriti vanematel ratastel,keegi ei tea mitmes ring võib peal olla.Kõik on nii suhteline asi ju.Sõltub ratta välimusest jne.Millest on pikalt siin foorumis jahutud.
Kasutaja avatar

Kommionu

Raigo kirjutas:
Spidomeetrit ei saa niikui nii uskuda,eriti vanematel ratastel,keegi ei tea mitmes ring võib peal olla.Kõik on nii suhteline asi ju.Sõltub ratta välimusest jne.Millest on pikalt siin foorumis jahutud.
Jutt jummmala õige.... Odomeetri näit ei tähenda suurt midagi.... v.a. digitaalne odomeeter..

Teema algataja
Cool

Lugemata postitus Postitas Cool »

Ka üks tuttav tõi Leedust endale tsikkli Yamaha 125 muidu täitsa korras aga karbussis on mingi väike viga. Ning ka paberid on kõik olemas.
Kasutaja avatar

pets77

Rennes ,millest "kollane koer"???(kus kohast tuli see nimi?)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

mu jutu mõte on see et kui ka leedust ostad masina ja ei saa teha täieliku kontrolli siis ei soovitata. Sest tihiti pisike viga ja tõesti saksast pidi oluliselt paremas korras a täpsema odomeetri näiduga ratta sama hinna eest saama.
Kasutaja avatar

pets77

Olen toonud ühe siit, teise-sealt ja olen mõlemaga kerge tünni saand!
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

pets77 kirjutas:
Rennes ,millest "kollane koer"???(kus kohast tuli see nimi?)
Alendril on selline laul (hirmkurb küll) ta on minu kurbuselaulik. Ja kuna ratas kollane (ja jääb selliseks, kollased pidid kõige kiiremad olema) siis ka selline nimi.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Come on.. kõik teavad ju, et mustad on kiiremad! :P

Läbisõidust rääkides, ise puutusin hiljuti kokku 4a vana rattaga millel oli läbisõit 1400km, samas kui ma ise sõidan kahe suvega samapalju nagu on saksas müüdavatel suurel osal 10a vanadel ratastel, siis võtab natuke kukalt kratsima küll. Eks kõik on võimalik.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

pets77

Laulu kohapealt :roll: :?: , ei oska midagi kaasa rääkida!Kuid värvide "kiiruste" suhtes olen täitsajuhm :wack:
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Alendrit võiks ikka iga eestlane teada... aga see on teise teema vaidlus, siin kisub OT'ks
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

pets77

Rennes, väga vabandan (w) .cb500 tänud hariva ES-i eest! Ise tõin leedust punase kawa kuid ei nimetanud seda "FOX-iks". Aga siin värvisin selle siniseks.Alendrit tean kuid laulu mitte!
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Kommionu kirjutas:
Jutt jummmala õige.... Odomeetri näit ei tähenda suurt midagi.... v.a. digitaalne odomeeter..
Pole see digitaalne odomeeter samuti kerimiskindel, mõni minut nokitsemist ja ees selline number nagu ise tahad. Tallinna autoturul käib üks Pärnumaa sell iga nädal kolmel päeval autodel odomeetreid "õigeks" kerimas....(sõltuvalt töömahust hind sinna 400 Eek kanti)
Mees@spetsialiseerunud digitaalsete kellade kerimisele
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Teema Leedust tsikkel, et umbes seal kõik on jama ja Saksas on kõik rattad imelised on ikka tõsine müüt. Selle suvega siis neljal rattal ise järel käinud ja ühe ratta tõi sõber sealt. Kõik siiani sujunud ilusti. Loomulikult tahab iga ratas mis kuskilt tuua ülekäimist, kui just pole tegu pea tuttuue rattaga. Tingida saab ilusti. Kogemused näitavad et 200-350 eurini on tingimis varu vahel küll. Sõltub muidugi alghinnast paljuski. Äratoomise kulud siis vastavalt kütusele 1300 km. läbimise peale ja söök jook (mida ikka kulub) ei ole just märkimisväärsed. 24 tundi sõitu ja ratas kohal.
Kasutaja avatar

Sturm
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sturm »

Leedus käidud, tsiklid toodud. Tegelikult toimus püha üritus koodnimega "Eurotrip" juba mõned nädalad tagasi, kuid siiski, leedukatega annab äri ajada. Kuid vajalik on põhjalik kodune eeltöö, tsikli omanikuga suhtlemine + korralik reisi planeerimine. Üldine arvamus kogetu põhjal on, et kokkulepped kehtivad ja vajadusel saab allagi. Kuni 5000 litti maksvad aparaatide ostu puhul saab kasutada tasuta (ARK/REGITRA) blanketti, üle selle maksvate puhul tuleb käia KOMISASes, kus plekid ca 50 litti. Aga alati on võimalikud variandid, et panna hinnaks max 5000 lt. Sest nagu iga korralik maksumaksja, pole ka leedukas huvitatud eriti maksudest. Sellele blanketile ostu müügi lepingu valmistamine on leedukale kõige soodsam, sest seda ei pea ta ametlikult esitama. KOMISAse variant on ametlik (kolmes eksemplaris) Paneks siinkohal südamele, et valitud isend tuleb ikka isiklikult üle vaadata. Meie seltskonna reisi tulemusena vurab kevadest, kui lumi sulab, Eesti teedel minu yzf 750 + Honda SLR 650 ´98, CBR 900 RR ´95, Hayabusa ´00.
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
Kasutaja avatar

Kommionu

Bick kirjutas:
Tallinna autoturul käib üks Pärnumaa sell iga nädal kolmel päeval autodel odomeetreid "õigeks" kerimas....(sõltuvalt töömahust hind sinna 400 Eek kanti)
Mees@spetsialiseerunud digitaalsete kellade kerimisele
Tean seda mehikest ikka suht häsiti...

Teatavasti on iga spido kerimiseks suht erinev soft ja motikate softi tal kohe päris kindlasti ei ole... Seega motika (digi)spidot ta "õigeks" ei pane.

Teema algataja
amakas

Lugemata postitus Postitas amakas »

ehh.muidugi tasub sealt sikutada ja mujalt ka veel .a tegelt seal ikka palju tumedaid(kukutud jne.) rattaid on.parem ikka kui lähemale tassitud on,prantsusmaa vähe kauge ju.. ;)enda oma ongi lyon-ist .ja läbisõitu tasub jälgida ketist ja vahetamata(orig) piduriklotsidest ja odoka näidu omavahelist seost.põmmm...järgmine õlu! :lol:

Teema algataja
kikerman34

Lugemata postitus Postitas kikerman34 »

mõtlesin kah endale rolleri tuua leedust kevadel ja vaatasin praegu hindu www.autoplius.lt leheküljelt ja leidsin ühe peugeot speedfight2 mis maksis 579 eurot(9000 krooni) aga eestis maksavad samad masinad umbes 15-20 tuhat krooni.Kas sellist masinat pole siis mõtet vaadatagi?
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

kikerman34 kirjutas:
mõtlesin kah endale rolleri tuua leedust kevadel ja vaatasin praegu hindu www.autoplius.lt leheküljelt ja leidsin ühe peugeot speedfight2 mis maksis 579 eurot(9000 krooni) aga eestis maksavad samad masinad umbes 15-20 tuhat krooni.Kas sellist masinat pole siis mõtet vaadatagi?
No vaadata ikka võib. Aga sa ei tohi kindla peale välja minna...pead uurima seda värki, müüjaga ühendust võtma jne :wink:
Aprilia RST 1000 Futura

joosep77

Lugemata postitus Postitas joosep77 »

Rennes miks siis endurolt üle streetfighterile?!?!?...(kuigi endalgi tulnud selline mõte kui vanus lubaks:d)
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

joosep77 kirjutas:
Rennes miks siis endurolt üle streetfighterile?!?!?...(kuigi endalgi tulnud selline mõte kui vanus lubaks:d)
dzees! ES abiks! ja ma võin ta telef nr kah anda, kui muidu ei saa...
Tagasi teemasse!
Vahest sõidan ja teen asju.

Teema algataja
sau

Lugemata postitus Postitas sau »

Sturm kirjutas:
Leedus käidud, tsiklid toodud. Tegelikult toimus püha üritus koodnimega "Eurotrip" juba mõned nädalad tagasi, kuid siiski, leedukatega annab äri ajada. Kuid vajalik on põhjalik kodune eeltöö, tsikli omanikuga suhtlemine + korralik reisi planeerimine. Üldine arvamus kogetu põhjal on, et kokkulepped kehtivad ja vajadusel saab allagi. Kuni 5000 litti maksvad aparaatide ostu puhul saab kasutada tasuta (ARK/REGITRA) blanketti, üle selle maksvate puhul tuleb käia KOMISASes, kus plekid ca 50 litti. Aga alati on võimalikud variandid, et panna hinnaks max 5000 lt. Sest nagu iga korralik maksumaksja, pole ka leedukas huvitatud eriti maksudest. Sellele blanketile ostu müügi lepingu valmistamine on leedukale kõige soodsam, sest seda ei pea ta ametlikult esitama. KOMISAse variant on ametlik (kolmes eksemplaris) Paneks siinkohal südamele, et valitud isend tuleb ikka isiklikult üle vaadata. Meie seltskonna reisi tulemusena vurab kevadest, kui lumi sulab, Eesti teedel minu yzf 750 + Honda SLR 650 ´98, CBR 900 RR ´95, Hayabusa ´00.
Kas see Komisa on ka kuskil nende arki territooriumil?
Või on see kuskil eraldi?

Saan ma siis õigesti aru?

1. Lähen kohale vaatan ratta üle.
2. Kui sobib, siis edasi arki, kus Teeme ametlikule paberile ostu-myygi lepingu
3. saan ühe eksempl. lepingust, tsikli dokumendid, maksan ja siis kodu poole?

Thats it?

Sellised küsimused veel õhus, et kus saaksin ma praegusel ajal tsikliga proovisõitu teha?
Ja kas tõesti sõidab leetu ja tagasi 24 h? (sihtkohaks Siaulai)
Kavatsen minna neljap. mõtlesin sõitma hakata u kell 4 hommikul!
Omanik on mulle saatnud juba reg dokumentidest koopia ja arkist öeldi mulle, et peaks olema ok.
Kasutaja avatar

Kommionu

sau kirjutas:
Omanik on mulle saatnud juba reg dokumentidest koopia ja arkist öeldi mulle, et peaks olema ok.
Njahh..
sau kirjutas:
et peaks olema ok.
Peaks... peale ei tasu sealt küll motikat tuua... Uuri ikka ennem järgi kas on 100% EUROOPA motikas!!!

Teema algataja
sau

Lugemata postitus Postitas sau »

Kirjutasin et peaks olema ok.
Sest just nii mulle arkist öeldi.

Ratas olevat 2a tagasi saksast toodud.

Sellisel juhul pidavat see numbri kombinatsioon algama tähtedega ABE ??

Eks ma ikka tsekin selle tyybikinnituse ka kohapeal üle.
yzf -il on ta esihargi peal?

Muus osas keegi midagi ei tahtnud kommenteerida, järeldan siis et olen õigesti aru saanud.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”