Kodarveljed tubelessiks?
Re: Kodarveljed tubelessiks?
Spoiler
Jesper kirjutas: ↑07 Mär 2019, 23:47Kasper, see mousse'i sulamise jutt on ka natuke nii ja naa - Dakaril lastakse ühe komplektiga ilma suurema stressita täie pasaga 500km katset ja 1000km tavalise maanteekiirusega ülesõitu. Arvestades, et ma pole nii kõva mees peal hoidma (vist
) kui nemad seal ning mu endurokas kaalub märgatavalt vähem kui täispurjes RFR, siis ühe suve sõidud peaks nagu tehtud saama? Muidugi mousse'e on ka erinevaid, "enduro" omad on väga pehmed ja "ralli" omad oluliselt jäigemad. Igatahes ma kavatsen see suvi asja järgi proovida, seda välismaa foorumite maailmatarkade juttu võib lugema jäädagi, võidusõitjate kogemused on tiba kangem valuuta.
690 on muidugi natuke jämedama kondiga pill kui 350, samas kui töölesõit käib 50-ga, siis äkki jälle ei kuumene nii palju?
Minus need velje teipimised jms usaldust ei tekita, kui kuskil kivi otsas velje vähe kõveraks lööd, kajab persekellade helin üle metsa sõltumatult kodarate peale määritava silikooni kogusest. LC4 pole ka nagu päris see pill, mida Viru-Viimsi trassi nühkimiseks ostetakse, matka-mammuti puhul vbl veel...
Ja nõus, et see pigem teoreetiline. Praktikas muidugi ühel näinud, kuidas kuumenes ja lahkus, aga see oli paigalduse ja määrimise viga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.