Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2005 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
StreetMoto kirjutas: 05 Mär 2019, 15:23

On meil kedagi, kes teeks ise või teaks kedagi ventilatsiooni automaatika vallast? Ehk siis mitte kodanik, kes oskab ainult skeemi abil õiget otsa õige klemmi alla ühendada, vaid kedagi, kes saaks ka aru ja oskaks mulle selgitada kuidas töötab lihtne vendi automaatika elektrotehnika osas ehk kuidas juhitakse kontaktorite abil sissepuhke- ja väljatõmbemootorit ja mis on täpselt see, mis määrab nende pöörlemiskiiruse. Ei taha teoreetilist vastust, vaid mul on konkreetne agregaat, mis lõpetas koostöö ja mille tööloogikale ma hetkel oma selles vallas kogenematu mõtlemisega pihta ei saa. Probleemiks on tõenäoline ülekoormus kuskil täiturmehhanismis, mis peksab kaitset välja aga testriga mõõtes on kõik koormused OK, seega peab jama tekkima reaalse vahelduvpinge pealeandmisel (mingid lühiskeerud vms)

Ootan asjatundja kontakti. Eelistatult telefoni teel 527 4000. Kui tuled ja teed (tõenäoliselt lihtsa vea) korda või vähemalt defekteerid konkreetse piduse detaili, siis on tegu loomulikult tasustatava tööga :-)

Meil oli ühe Systemairi seadmega nii,et peale voolu ära käimist oli seadme aju(mingi karp või mis ta iganes on) peetis ja ega sellest elulooma ei saanudki. Aitas ainult selle karbi vahetus.Ise ei teinud vaid viisime sedame neile ja nad ise vahetasid.Enne seda käis mitu selle ala tegelast kaemas,aga kahjuks nad ei saanud seda tööle.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”