Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Alates pistikupesadest lõpptarbijani, mitte midagi ei juhtu kui paned otsad tagurpidi. Lihtsalt on reglementeeritud L =live-> pruun ja N= neutral ->sinine, ehk tegu on puhtalt safety teemaga. Kui pistiku seinast välja võtad, siis ei ole sinna ka kunagi peale kirjutatud upper or lower side. Iga kord seina lükates võib see alaldi poolne polaarsus olla teine. Kuid püsi installatsiooni korral võiks ikkagi kinni pidada nendest reeglitest.
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
Tänud, just seda vastust ootasingi. Eeldasin ise ka et vahet pole. Püsipaigaldustes olengi jah LN pooltest kinni pidanud, kuid nüüd esmakordselt tuli ette selline pistikulahendus, ja tahtsin targematelt igaks juhuks üle küsida.
Pinotex mahagoniga värvitud puitlaudisega maja. Sel kevadel värvin üle. Mõni madalam koht on omandanud natuke rohekat tooni, ehk siis laudadele lennanud tolm, poripritsmed jms sooviks pikkamööda kasvama minna.
Uuesti Pinoteximine vist ei tapa seda ära, peaks kasutama mingit aluskeemiat? Millist?
Praegu ilmselgelt värvima ei hakka, aga passiks aegsasti peale kevadistele sooduspakkumistele, et saaks odavalt kõik kraami kätte.
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
"Boracol" või mingi vastav asi mis sisaldab booraksit ja kloori
Kas rattaehitaja on Biker.ee ka advokaatidega ähvardanud nagu Tqhq foorumit?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=48159
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
ei ole aga kui peaks, siis ootame määrust, niisama ei saa midagi ära peita või maha võtta
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
oil kirjutas: ↑05 Mär 2019, 12:38Pinotex mahagoniga värvitud puitlaudisega maja. Sel kevadel värvin üle. Mõni madalam koht on omandanud natuke rohekat tooni, ehk siis laudadele lennanud tolm, poripritsmed jms sooviks pikkamööda kasvama minna.
Uuesti Pinoteximine vist ei tapa seda ära, peaks kasutama mingit aluskeemiat? Millist?
Praegu ilmselgelt värvima ei hakka, aga passiks aegsasti peale kevadistele sooduspakkumistele, et saaks odavalt kõik kraami kätte.
Ma tänapäeval jätaks Pinotexi üldse ära ja kasutaks midagi paremat. Näiteks REMMERS on väga hea kvaliteediga asi ja seal oli minu meelest kõike keemiat peale värvi ka. Pole just odavaim,aga on minu meelest seda hinda väärt. Pole kuidagi nendega seotud vaid nägin sõbral kuidas palkmaja oli tehtud ja tegin omal ka maja fassaadi puitosad sellega. Mina kasutasin poolläbipaistavat lazur värvi ja olen väga rahul. Seal on ka katvaid ja täiesti läbipaistvaid tooteid.
http://www.remmers.ee/13.0.html
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Tänud värvimise-alaste nõuannete eest. Arvesse võetud!
Järgmine ja üle pika aja ka üks ausalt rumal küsimus: kuskohast pikemat kasvu aga mitte soliidse kõhuga meesterahvad riideid leiavad? Ei taha omale jakki, mis istuks ümber nagu kast.
Tavariietest jutt siis, mitte tsikliriietest.
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
Terv
Kas keegi on näppinud bmw 1150gs käigukasti.Käisin vaatamas üht müügis olevat isendit ja liikuma hakkamisel esimese ja teise käiguga oli kolks sees.Küik arvamused ja lappamised on teretulnud
Kui turuhinnaga müügis, unusta see. Kui kastiremont maha arvestatud, võta ligi, aga ise kahetsed niikuinii
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
VFR800 2008 esimene ketihammakas on õigetpidi väi tagurpidi kinni keeratud?
Madlobster kirjutas: ↑28 Mär 2019, 19:02VFR800 2008 esimene ketihammakas on õigetpidi väi tagurpidi kinni keeratud?
Äkki see aitab:
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
täitsa õiget pidi. Aint ma oma tarkusest hakkasin tagantpoolt pihta seega jääb loota, et õhukäristajaga saab lahti mudu peab uuesti tagaosa kokku panema et piduriga kinni hoida.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Madlobster kirjutas: ↑28 Mär 2019, 21:36täitsa õiget pidi. Aint ma oma tarkusest hakkasin tagantpoolt pihta seega jääb loota, et õhukäristajaga saab lahti mudu peab uuesti tagaosa kokku panema et piduriga kinni hoida.
Paned ketist kruvikeeraja (suure) läbi (või naela) ja mingi serva taha ja keerad ka võtmega lahti
seda vaadates hakkasin mõtlema, et huvitav mis oleks minimaalne võimalik kiirus politsei eest ära sõitmiseks, äkki 15kmh? https://www.accelerista.com/liiklus/pun ... ed-narvas/
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
will111 kirjutas: ↑29 Mär 2019, 23:43seda vaadates hakkasin mõtlema, et huvitav mis oleks minimaalne võimalik kiirus politsei eest ära sõitmiseks, äkki 15kmh?
https://www.accelerista.com/liiklus/pun ... ed-narvas/
t***, ma tükk aega vaatasin ja algselt naersin...
Esimene pollar üldse ei reageerinud asjale-ajas vist oma asja.
Teised olid sellisel äraootaval seisukohal, kodanik suutis isegi oma koju ja korterisse jõuda
Tsirkus
ilmselt polnud mõtet seda tsirkust liiga varakult lõpetada jah. ega tüüp kiirust ületada põhimõtteliselt ei suutnud...küll aga kõikvõimalikke muid reegleid igas mõttes rikkuda samas huvitav ainult, et mida see mopeedikangelane täpsemalt oma peas lõpplahendusena ette võis kujutada...et jookseb kiiresti keldrisse peitu kui koju jõuab ja keegi ei näe ning politsei järgi ei jõua?
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänatud: 7 korda
Kiire küss. Kas Circle K automaatika on suuteline ilma vigastusi tekitamata pesema kaubikut-väikebussi? Kõrgus ja laius umbes 1,9 meetrit, küljepeeglid mu meelest sisse ei käi? Volkar T4. Pole kunagi bussiga automaatpesulas käinud, aga nüüd kingiti mingi superlux pilet.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Tsikkel: Mutt
- Tänatud: 7 korda
Vastan ise: 97nda aasta volkar T4 bussil on peeglid siiski kokkuklapitavad ja seega pesulas saab hakkama. Mul olid nende liitekohad üle värvitud, sestap kahtlesin.
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
-
- Toetajaliige
Mul on 2017a VITO ja see vist volkarist laiem ning ei keera seal käies kunagi peegleid isegi kokku,peseb siis peeglid ka puhtaks. Siiani pole midagi ära murdnud või rikkunud.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Kuidas oleks inglise keeles "üle ega ümber"? Väljend "ei saa üle ega ümber".
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
"There is no way around it" ?
"cant get past the fact (..that something something)" oleks ka veel üks alternatiiv, mida päris tihti kasutatakse
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Tere
Kas haagisega ülevaatusele minnes on kohustuslik, et see on sõiduki taga haakes, või võib ka muudmoodi minna (käekõrval, teise haagise peal / sees vms). Kuidas nad siis tulede seisukorda jms kontrollivad?
Tänan
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Tulede kontrollimiseks peab pistik olema ühendatud, aga haakes ju ei pea olema
Või siis aku kaasa juhtmetega.
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Lisaks võta veopea kontrolliks haakekuul ka taskusse, juhul kui jala lähed.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
ÜV tehakse haagisele, mitte autorongile. Punktis peab kogu vajalik aparatuur(tuletester jms) olemas olema.
-
- Toetajaliige
Päris nii ikka ei ole,et peab olemas olema.Ma ei tea ,et kuskil oleks nii,et viid suvalise haagise sinna, jätad ukse taha ja teevad ära. Haagise ÜV võib tõesti teha nii,et keegi seda eriti ei uuri(lihtsalt ei viitsi),aga näiteks haakeseade näitab oma kulumist(munaka pesa kõrval on selline andur) ainult siis,kui ta on munaka otsas ja seda on mul igakord vaadatud.Tulesid ausalt igakord küll pole uuritud,aga mul on ka kõik korras ja seda ÜV punktis, kus ma pidevalt käin, üldiselt teatakse.
Aga nagu ikka igasugu asjadega,võtad telefoni ja küsid mõnest sulle sobivast ÜV punktist järgi,kas nad on muud moodi nõus või ei ole. Üks on kindel,et siit sa adekvaatset infot selle kohta ei saa.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Sain vastustest siiani aru et seaduslikku poolt siis keegi ei tea. Kas peab olema haakes või ei? Selles on küsimus. Ja kui peab, siis kust määrusest vms tuleb kohustus.
Tänud
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
urmas66 kirjutas: ↑04 Apr 2019, 09:30Päris nii ikka ei ole,et peab olemas olema.Ma ei tea ,et kuskil oleks nii,et viid suvalise haagise sinna, jätad ukse taha ja teevad ära. Haagise ÜV võib tõesti teha nii,et keegi seda eriti ei uuri(lihtsalt ei viitsi),aga näiteks haakeseade näitab oma kulumist(munaka pesa kõrval on selline andur) ainult siis,kui ta on munaka otsas ja seda on mul igakord vaadatud.Tulesid ausalt igakord küll pole uuritud,aga mul on ka kõik korras ja seda ÜV punktis, kus ma pidevalt käin, üldiselt teatakse.
Aga nagu ikka igasugu asjadega,võtad telefoni ja küsid mõnest sulle sobivast ÜV punktist järgi,kas nad on muud moodi nõus või ei ole. Üks on kindel,et siit sa adekvaatset infot selle kohta ei saa.
Võtad teinekord CO ja DB mõõtmise seadmed ka ise kaasa? Minema on sellepärast saadetud, et ÜV punkti töövahendeid kaasas polnud?
Seadusliku poole leiad siit, kiirel skimmimisel ma ei leidnud nõuet ja selle põhjal oma väite esitasingi. Võid pikemalt läbitöötada ja kui leiad haakes esitamise nõude võtan oma sõnad tagasi
edit:
Lisa 2 Nõuded ülevaatuspunktile ja selle inventarile.
7.Ülevaatuspunkti sisseseade peab võimaldama ülevaatusel nõutavate kontrolloperatsioonide teostamist vastavalt ettenähtud tehnoloogiale
Ütleb nagu kõik vajaliku ära. Kui on kontrolloperatsioon, siis peab sisseseade selle operatsiooni sooritamist võimaldama. Nt, haakeseadme kulumi kontrolliks peab olema vajalik seade(munak) ülevaatuspunktis olemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.