Mootorratas algajale

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Mootorratas algajale

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

YOU are just what this country needs! Sa oled leid motoärikatele :P

Minu soovitus, võta nüüd need 3000 euri, pane need kuskile kindlasse kohta, ja mine autokooli. Seal saad esimese tunnetuse kätte. Ära kuula mitte kedagi, sest igaüks müüb sulle täpselt seda mis talle meeldib.

Nädala lõpus on Motomess Tallinnas. Võta aega ja mine turni erinevate rataste seljas. Vaata kuidas jalad maha ulatuvad ja kuidas nende kaaluga lood on ja isteasendiga jne. Enda kogemusest võin öelda, et ostsin ka nakedi, aga suht kohe vahetasin Baigi vastu, sest see on minu jaoks väga OK asend ja ta on palju turvalisem, sest tal pidurid paremad ja rooliamort küljes ja gondel ümber jne jne. Ja päeva lõpuks ostsin üldse kruiseri, sest kahekesi parem sõita ainult, et sellel pidur vedelam aga edasi läheb siga hästi kahekesi :D

Naked oli hea, sest sain sellega sõbra abiga käia platsil harjutamas, kuna autokoolis oleks ma pankrotistunud ja egas ma sain sõbralt rohkem teada. Praegu kui ainult linna sõidaks siis vast võtaks mõne kerge ratta siiberdamiseks.

Ma ise ei soovitaks esimese asjana kohe ratast osta, eriti talvel, eriti kui puudub kogemus, eriti kui keegi foorumist soovitab :D

Kui oled juba mõned tunnid ära sõitnud siis tasub hakata varustust soetama, saad aru mis sul puudu on.

Lisaks miks peaks esimese ratta võtma odava, kehva jne. Miks mitte koguda veits juurde ja sirge seljaga astuda motopoodi sisse ja soetada endale uus?

Mul sõber ostis esimeseks rattaks 1100 Yamaha buldogi ja sõitis sellega ja minuarust väga ok ratas. Samas Hornet või Bandit on väga väaga OK ratas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”