Auto rent EU-s
-
- Tsikkel: DL1000
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 30 korda
Re: Auto rent EU-s
Ma rendin autot keskmiselt kaks korda aastas ning kokku sõidan nendega 2-3 nädalat. Kõik rendid olen võtnud Argus Carhire maakleri kaudu https://www.arguscarhire.com. On olnud juhuseid, kus sealt võttes on kas tagatisraha teistsugune, kui rendifirma kodukalt otse võttes või on kindlustuse tingimused paremad(!) olnud. Lisakindlustust ei ole veel kasutanud.
Miks ma seda kirjutan, on see, et mõned aastad tagasi sai ka Milaano lennujaamast ja Locauto käest auto renditud. See on siiani olnud kõige halvem rendikogemus üldse. Lisaks kõrgele omavastutusele (2500eur) sai klienditeenindusest ikka kehva teeninduse osaliseks. Autot kätte saades olid mingid männivaigu piisad autol peal, aga vaatasin, et kahjustust ei ole ning ei hakanud protsessima. Viga. Tagasi viies oli sama jopski klienditeenindaja autot vastu võtmas ning hakkas rääkima, et selle piisa alla võib dämäds olla ning mingi 1000eur läheb maksma. Ma vaatasin, et 2h on lennuni veel aega ning hakkasin siis ise puhastama neid piisku seal. Veits aega tegin siis tuli tagasi minu juurde, vaatas, et ma alla ei anna ning ütles, et ok mine siis minema. Küsisin igale poole kinnitused ja allkirjad, et auto on OK korras üle antud. Sel aastal lähen parem oma rattaga.
Piltide tegemine on selline tore oma lõbu, aga kui alguses kohe ei ole vigastuste kaardile märgitud, siis võidki seal pildistama jääda. See vähemalt minu kogemus. Ja vahet ei ole, kui väike kriim või asi peal on, tuleb garaaži onkel kohale ajada ja las paneb kõik lehele. Muidugi LAX juures Thrifty rendist välja sõites viitasin, et masinal mõned kriimud peal ning seal öeldi, et see on seal osariigis normaalne ning kui midagi päris katki ei ole, on OK. Sama laadna suhtumine jätkus autot tagasi viies.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.