Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.
Re: Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.
hmm, selles osas mul pole muidugi midagi vaielda, et mis need reaalsed ülle hinnad läbi aegade päriselt olnud on sest ise pole kunagi eriline tarbija olnud ja pubist pole vaat et kunagi oma elu sees ostnud, vähemalt mitte eestis (võibolla loetud korrad siiski)
küll aga, kui sa ütled, et poes maksis 2008 umbes 7-8 krooni ja pubis on alati olnud kuskil alates 3x kallim siis tulebki ju täpselt nii välja, et pubis pidi see maksma tol ajal 25 krooni. või millest ma valesti aru saan? ja kuskilt sealt toodud tõestusest selgub nagu ka, et mingis kohas olevat olnud 30 krooni. see on täpselt selline summa, et mingis teises kohas (püssirohukelder, pole aimugi mis koht see on, aga ju kohalikud on kursis..) võis siis ju ka 25 olla. taolised väiksed erinevused on alati eksisteerinud eri kohtades.
palju õlu täna siis poes maksab? ma ise viimati ostsin vist juba aasta või rohkem tagasi aga siis ta maksis umbes sinna euro kanti, pluss miinus mõnikümmend senti vist. kui pubis täna maksab 10 siis kas on poes toimunud eriti räige hinnatõus või siis on erinevus pood/pubi ikkagi üsna röögatu
muidugi, just nüüd meenus üks detail. eelmine nädal sai käidud kuskil tallinna vanalinna õlletoas. ikka sisuliselt raekoja platsil, ainult, et selline pisike koht...samas mingi ekstra spets justnimelt ÕLLE koht, kus oli vist saada kõiki maailma sorte. anyway, kui õigesti mäletan maksis pudel seal äkki kuskil 4-5euri. muidugi seal oli kindlasti neid väga erinevate hindadega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.