Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.
Re: Õlle hinnnast nüüd ja minevikus.
Hind sama? Euro kurss Krooni on 15,64...ma mäletan seda veel täpselt sest vastutasin omal ajal eesti suurimas kommertspangas eurole ülemineku protsesside toimimise, korrektsuse ja täpsuse eest
Kus ta sama on, siis said 400 kannu, nüüd saad 200. See ei ole enamvähem sama, vaid täpselt poole vähem. Võttes arvesse eelnevalt toodud võrdlust (eeldan, et isik ei valetanud ja nii need hinnad on). Hinna tõus = 6.25x, muidugi selle näite puhul tuleb aru saada, et see mis tõusnud on, ei ole mitte õlle hind...st. õlle hinna tõusu osa sellest 6.25x on marginaalne. Kuigi, ettekandja polnud korralikus kohas ka aastal 2008 kaugeltki mitte miinimumpalgaline minu teada.
Sinu ametikoha palk on väga jõudsalt tõusnud, võib öelda, et oled siis või sees omadega. Suuremal osal see nii hästi tõusnud ei ole ehk tugevalt üle 3 korra! Muidugi ma ütleks, et leppisid siis algselt ka suhteliselt kesise palgaga vist, aga noh see selleks, võibolla oli katseaeg
Kui kõike kokku võtta ja vaadata siis minumeelest just bensu või üleüldiselt kütuse hind on see, mis lõpuks nagu ei olegi mingit niivõrd ulmelist erilist tõusu teinud. Kütuse ja orbiti nätsu hind..
Minumeelest kuskil 2010 maksis kütus lausa 1.4eur ja napilt enne eurile minekut oli ta vist kah 20jaaku liiter. Põmst sama, mis täna, 9a hiljem. Paljud asjad on ka hoopis odavamaks läinud, elektroonika, riided...kui neid just eesti röövpoodidest ei osta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.