Bikeri foorumi tulevik peale unzippi (autoriõiguste direktiiv)

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Bikeri foorumi tulevik peale unzippi (autoriõiguste direktiiv)

Lugemata postitus Postitas will111 »

No sinna läheb paraku veel ilmselt küllaltki palju aega. Ega see sovjet ka nüüd väga kiirelt otsa ei saanud, üsna pikalt hingitses. Isegi vana vuntsi saksamaa tegutses päris pikka aega, kuigi seal saadeti rahvast konkreetselt järjest ja jõuga surma igapäevaselt.

Minu küsimus siiski ei seisnenud selles, et kas praegusel momendil midagi muutub või kas see seadus on hea või halb, õige või vale või mis keegi asjast arvab. Huvitas lihtsalt, et kas ja mis muutub kui asi jõustub (ja on üsna selge siiski, et see jõustub). Muidugi täpset vastust nüüd ei saanudki. Mac räägib üht ja kõik teised räägivad, et mitte miski ei muutu ja kedagi ei koti :D kas see viimane kehtib selle hetkeni kuni kedagi kuskil hakkab kottima ja mingid nõuded tekivad või site ära blokeeritakse?

argo, tänud viitamast aga ma olen hv kasutaja aastast umbes nii 99. olen kursis väga hästi sellega, mida seal räägitakse ja arvatakse. tanel on üsna selgelt öelnud, et tema mingit filtrit paigaldama ei hakka ning portaal kolib ilmselt põranda alla kui see asi jõustub. kas ma peaksin minema ja küsima hv foorumis taneli käest, et mis kavatseb teha bikeri foorum...või mis selle sinu jutu mõte oli? sa ei ole sunnitud siin "nämmutama" ega arvamust avaldama, see on euroliidus endiselt vabatahtlik :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”