Mitte telgist vaid madratsist räägime.
Re: Mitte telgist vaid madratsist räägime.
Ma arvan, et rääkides tsiklimatkast, mille vältel on temperatuurid valdavalt plusspoolel, ei ole nimetatud peegeldi (madratsi ühepoolne hõbetatud pind) kuigi hädavajalik. Piisava soojusisolatsiooni pakub iga õhukiht, mis jääb keha ja maa vahele. Olen kasutanud järgneval lingil olevat madratsit otse lumel -10c temperatuuriga ja võin väita, et paksul index madratsil oli jahedam magada nullilähedase ilmaga. Ma hakkaks neid R väärtusi taga ajama kui plaaniks magada -25C ja külmemates oludes. Ehk siis minu jaoks on see R-number sama tähtsusetu nagu ajada endale pähe piima järel käimise auto rehvide parameetreid iseloomustavaid numbreid. Müügimehe reklaamjutt, et antud rehv võimaldab sõita 250km/h+ ei ole eriline argument kui VAZ tahab 120km/h lendu tõusta
https://www.google.com/search?q=KLYMIT+ ... 2CZj4NxmzM:
Spoiler
Inertia XL Recon, Klymit
Need on 2 äärmust, aga nii on. Sooja saamiseks saab ka termoisolatsiooni eraldi vahele keerata kui see vajalikuks peaks osutuma. Ehituspoodides müüakse sisuliselt euro eest õhukest hõbetatud rullitavat fooliumaurutõkke matti - ei maksa, ei võta ruumi, ei kaalu midagi ja pakub kaitset ka madratsile endale, kui maapind on klibune või sel esineb teravaid objekte.
Thermaresti asjad on väga head, aga tsiklimatka kontekstis natuke ülemakstud. Võib omada, aga ei ole ilmtingimata vajalik. Aga kedagi ei saa keelata ostmast kõige paremat.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.