Telk motomatkaks
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Telk motomatkaks
Macintosh kirjutas: ↑09 Veebr 2019, 18:56Spoiler
mx77 kirjutas: ↑09 Veebr 2019, 13:48Loe originaalpost millele ma vastasin läbi esiteks. Teiseks on su viimane väide absurd, telk, mis võtab võimalikult vähe ruumi on reeglina ka väga kerge.
Ma ei ürita siin saagi käima tõmmata. Juhtisin lihtsalt tähelepanu sellele, et tsikli peal pole eseme kaal (enamasti) teema. Muidugi on võimalik see väide peenikeseks saagida aga üldpildis pole paar lisandunud kilo argument.
Täiesti nõus, peaasi et asjad kohvrisse mahuks. Samas madratsid on mugavad ,kui on pakituna väiksed,aga kaal tõesti on üle mõeldud teema.
Oma esimesel nö tänapäevase tsikliga reisile minnes sai ka asju lausa kaalu järgi paika pandud,et "raskuskese" oleks optimaalne jne. Aga juba teisel päeval olid asjad oma vajaduse põhiselt paigas ja poogen mingi kaal. Loomulikult oli ratas raske,aga sellel küll vahet polnud,kus miski asus.
Täna on mul nii,et magamistarbed on tagakohvris ja seal on veel nö ruumi poeskäimiseks. Üks küljekohver naisele, teine mulle ja mõlemad ise valivad mida sinna panna. Kui ka on kaaluvahe,siis see 2-5kg ei ole tajutav raske matkaratta puhul absoluutselt. Võimalik,et kui üksinda kuskil teedeta mägedes offroadida,siis on vahe,aga maanteel liikudes on see teema täiesti ülemõeldud. Madratsi puhul on muidugi täitmine ja kokkupanek kaalust tunduvalt olulisemad suurused.
Telk on mul üldse 3 inimese oma ja kinnitatud tagakohvri kaanele
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.