Camel Pack - seljakott/joogikott

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 614 korda

Re: Camel Pack - seljakott/joogikott

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Kõige olulisem küsimus on see, et kuidas sa kavatsed huuliku suhu saada? Mul näiteks on kahele kiivrile see sisse ehitatud, ühe puhul oli parimaks lahenduseks 90 kraadine huulik, mis enamuse ajast elab eemale keeratuna kiivri lõuaosa sees, a vajadusel keeran käega voolikust huulte vahele. See on töötav lahendus niikaua, kuni kell ei käi, vastasel juhul on raske leida seda aega käega jublimiseks. Teisele kiivrile panin sirge otsiku suht robustselt läbi lõuavendi ja kinnitasin vooliku takjapaelaga kiivri küljele, nüüd saan luti suhu ka ilma käteta, kerge kaelanõksu abil.

Mõlemal juhul kulub marjaks ära Dry Break ühendus kiivri ja koti vahel: https://www.matkamaailm.ee/est/products/item/5075/258 . Tasub tähele panna, et seal komplektis on üks kotipoolne pesa ja kaks kiivripoolset, ehk siis kahe kiivri jaoks ei pea kahte komplekti ostma (damhik). Ja üldiselt ka see tundub parim pood hiljem tuuningvidinate ostuks (erinevad huulikud, kotid, voolikud, kraanid), Matkaspordis on ka midagi, aga vähem.

Noh ja kolmas variant on muidugi see, et huulik tolkneb lihtsalt rinna peal ja tõstad käega suhu, aga mulle see üldse ei meeldi, isegi rahulikul sõidul - esiteks ei taha ta ei ülevalt ega alt lähenedes eriti suhu sattuda, vaid pigem on oht silma torgata, teiseks ma olen juba 2 huulikut sel viisil kuhugi põõsa külge ära kaotanud. Ja ikkagi on alati võimalus matsu panna, kui seal mingi sõlmes voolikuga jäurad.

Seljakoti poolest pole suurt midagi rääkida, kõik töötavad ja üle mõelda ei ole vaja - see rõhuballoon on küll täiesti ebavajalik, ma olen sama efekti (tahtmatult) saanud värskat kotti valades ja üsna tüütu oli. Lihtsalt proovi, mis hästi seljas istub. Ma olen eelistanud pigem väiksemaid kui suuremaid, maastikul ei ole hea kui pool elamist turjal ripub nagu teol, aga see on juba maitseasi. Hetkel on kasutusel see: https://ee.sportsdirect.com/muddyfox-hy ... e=93782603 , aga seal on neid mõned veel.

Kui kaalud uue jope ostu, siis võid vaadata selliseid, kus joogikoti koht juba sees on (Leatt, UFO), see on väga mugav kui ei pea eraldi kotiga jändama, vaid tõmbad vee hops koos jopega selga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”