Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Ma võin öelda ühe suurepärase töökoja pärast (Aardla Autoteenindus) kogemusi praktikast. Välja hakkab peksma õli alustuseks vähemalt. Mina tõmbasin peale 250km sõitmist 0.5l välja, et normi saada, aga eelnevalt oli mootori õli juba täis läbustanud ehk siis täpset kogust ei oskagi öelda, et palju rohkem sisse sai. Sai ka kohapeal käidud ja nagu ikka, et klient on loll ja ei tea midagi ning auto katki ja too meile remonti(klaaskuulilt kohe, et pihustid lekivad ja diisel õlis). Kuskil 4000km hiljem sai selle välja tõmmatud õli tagasi kallata. Ühe lolluse sai küll tehtud, et kui auto sinna parkisin, kui läksin aru pärima, et mis töö kvaliteet see siis on, siis oli kallaku peal ja nii vaadates oli tõesti kolmveerand vardast(eelnevalt olin ise juba sileda maa peal õli normi tõmbanud).
Lasid brake cleanerit klapikambrikaane peale, et puhtamaks teha. Service oli ka lisaks nullimata. Lõpuks käisin mootoripesus ära, et põleva õli kärsakast lahti saada.
Mootori peal on kirjas muidu, et overfilling kahjutab katalüsaatorit.
10a jooksul esimene õlivahetus, mis lasin mujal teha ja kohe sellise kogemuse otsa.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.