Garaazi kütmine ja soojustamine

Riff
Tsikkel: T7
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas Riff »

mx77 kirjutas: 17 Jaan 2019, 11:29
xin kirjutas: 17 Jaan 2019, 10:49

Mul on garaaz kül soojustatud kuid ei hoia seal püsivalt kütet taga. Hetkel on ajutiselt üks infrapuna kiirgur ja teeb töötamise ikka päris mõnusaks. Pinnad lähevad soojaks ja käed ei külmeta. Uurin vaikselt, et paneks lakke püsivalt paar suuremat infrapuna kiirgur paneeli ja vajadusel lisaks ka mingi elektri soojapuhuri.
Kuna istun hetkel suht harva seal, täidab selline lahendus minu vajaduse.

Kuna ise viibin ka talvel vähe garaazhis, siis mul on sarnane lahendus - laes on 3x2,2 kW kiirgurit. Lähed garaazhi, siis lülitad sisse, umbes 15 minuti pärast on töökoht soe, kiirgus hoiab olemise mõnusana. Tööd tehtud lülitad välja. Elektrikulu olematu

Endal sarnane olukord. Garaaž (15 m2) hoiab talvel sees 4-8 kraadi (öise külmaga oli hommikul 2 kraadi) ja mõnikord oleks soov natuke tsikli juures nokitseda ning selleks pole väga otstarbekas ruumi pidevalt kütta.
Ostsin sellise soojendi ja olen esimese katsetusega päris rahul: https://www.tooriistamarket.ee/et/infra ... -2000w-lae
Hoiab selle koha ja üldiselt ka kogu selle väikese ruumi soojemana ja siis kui tegemised tehtud, lülitad välja.
Lisaks saan suvel seda kasutada terassil jahedamatel õhtutel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”