algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ah lõpeta oma hala. ainult puruloll oskab ajada sellist jura...miks peaksin MINA hakkama tegema mingit materjali kui 1) ma ei pea ennast profiks, kes peaks teistele motokrossi õpetama 2) internet on juba täis väga häid õpetusi, küll video küll muul kujul. kui ma tahan vaadata head ja kasulikku materjali siis võtan näiteks midagi sellist ja vaatan

ja misasi on see samal tasemel materjal, mille ma pean valmis tegema? et võtan mõne oma kurvist filmitud video, kuvan sinna peale punase ja rohelise nupu ning räägin roboti häälega peale, et enne kurvi ma pidurdasin ja siis kui enam ei pidurdanud hakkasin gaasi keerama? ma võin seda teha, aga ei näe põhjust raisata sellise lolluse peale oma aega ning ei näe ka ühtegi põhjust miks keegi teine peaks sellist asja vaadata tahtma, algaja või mitte. kahjuks või õnneks täpselt see tundub olevat keskeltläbi see "tase" nendes klippides.

siin kommenteerimise asemel võiksid ju ka sina otse tegijatele märku anda kui sa tead, kes on see tegija ja kuidas temaga otse kontakteeruda. mina vaatasin linki, mis siin oli antud ja ausalt öeldes ei näinudki seal lehel kuskil täpselt ja konkreetselt välja toodut, et kes need tegijad siis on või kuidas nendega üldse ühendust peaks võtta saama. mingit rohkemat huvi mul asjasse süveneda ei ole. või arvad, et ma peaksin nüüd võtma ja minema isiklikult kohale tondi 84, nõudma ülemust ja teavitama teda oma tähelepanekutest? pealegi, kuskilt ei paista välja, et millegi peale oleks vale heliriba sattunud. pigem paistab välja, et klipid ongi mõeldud edasi andma vaid seda teadmist, et enne kurvi tuleks pidurdada - thats it. minupärast olgu nii, lihtsalt mulle tundub sellise materjali loomine natuke arulage. aga nagu kõigilt nendelt logodelt paistab siis eks keegi on selle eest saanud hea pataka euroliidu toetusrahasid..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”