Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Macintosh kirjutas: 18 Jaan 2019, 11:38

Selle "molli" eest võib vabalt lõpuks krimiasjast end leida.
Kuhu jalakäija minema peaks, kui kõnnitee puudub ja tee on nii kitsas, et auto mööda ei mahu? Oma kodutänaval olen ka paar korda sellist olukorda kohanud kus auto seljataga nõuab korduvalt signaalitades möödalaskmist. Mul pole kuhugi mujale minna kui hekki, kraavi või kubemeni lumme. Lõpuks mööda saades ei pidanud paljuks akent alla lasta ja sõimata.

Mu pärast saagu om krim asi kaela. Asja eest saaks kah. Kaaskodanike sihverplaadi tuunimine oma käe järgi peakski nii lõppema.

Mis puutub tuuninguni jõudmise asjaolusid siis iga kodanik peaks arvestama, et iga reaktsioon võib põhjustada vastureaktsiooni ja vastureaktsioon ei pruugi suupärane olla.

Lutipudeli pildumisele eelnev on aga üsna hall. Kus pardimamma oma tibudega tuias (jalutas pikki tänavad keset teed ja täitsa kama et juba näiteks kolm autot taga venivad, või oli võimalikult tee ääres ja jõmmi mersu lihtsalt ei mahu kuskilt läbi) ei ole teada ning selle kohta on raske hinnangut anda. Enamasti vastastikune viisakus pääsatab päeva. Aegsasti märgatud liiklusvahendile hange servas enda ja tupsukeste turvalisuse tagamiseks möödumiseks piisav ruum tekitada ei tohiks teab mis keeruline situatsioon olla.

Loll saab kirikus ka peksa!

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”