Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Hipponen kirjutas: 17 Jaan 2019, 23:30
Spoiler
M.T. kirjutas: 17 Jaan 2019, 16:51
Jesper kirjutas: 17 Jaan 2019, 16:38

Minge n***ige jah viimase normaalse ülevaatuspunkti töötajate ajud neljaks oma seadusandlusega, kõik puha "motokultuuri arendamise nimel"...

A milles siin probleem on? Kas pidurdustesti peab kindlalt läbi viima TÜV töötaja. Kui ma viimati käisin, siis tegin seda ise. Ja kui mõni rattur tahab nii väga minna, las siis läheb ja teeb. TÜV mees lükkab need jooned seal õues lumest puhtaks ja andku tuld. Kui püsti jääb ning pidama saab, siis korras. Kui aga külili käib, siis kordusülevaatusele ja JOKK.

Ma ka ei tea kas TÜV töötajal üldse on luba/tahtmist teise inimese mootorrattaga pidurdustesti tegema hakata tundmata ratast ja selle pidurite seisukorda. Olen käinud kolmes erinevas ÜV Tartus erinevate ratastega ja kordagi ei ole keegi ise ratta otsa tahtnud ronida. :D Minu jaoks tundub see ulme lihtsalt, et TÜV töötaja peaks päevast-päeva pidureid testima võõraste ratastega. Ja kui on õnnetus, kes siis süüdi jääb? Kas sina, et pidurid olid korrast ära või TÜV töötaja maksab ratta kinno?? Siis on ju huvitav katse vigase rattaga ülevaatusele minna ja matsu ootama jääda. :-|||

Ausalt, mul pole aimugi kuidas pidurite testimine on ette nähtud ja kes ning kuidas seda tegema peaks. 2x olen rattaga ülevaatusel käinud, sama firma, kuid erinevad asukohad. Esimeses tegi kõik TÜV töötaja, prooviringi platsil ja pidurdustesti ka. Teises kohas näidati nurga taga mulle ette 2 joont, kästi sõita kiirusega 30 km/h ja esimese joone juures pidurdada ning enne teist joont pidama saada.
Minu eelnev jutt oligi mõeldud, et kui sul on kange soov minna talvel ülevaatust tegema, siis pidurite test näeb välja sama moodi. Ise sõidad, ise pidurdad ja kas saad pidama või kukud, see on juba sinu rida. TÜV töötaja ei pea oma tervist ohtu seadma. Ma ei tea kuidas sa selle mõtte mu postist välja lugesid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”