Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
neid olukordi on nii seinast seina. tegelikult suht mõttetu leierdada sest täpseid asjaolusid nagunii jällegi keegi ei tea.
olen isegi lugematu arv kordi käinud jalakäijana autoteel. mulle pole siiamaani keegi pidanud signaali andma. võibolla siis sellepärast, et ma näen ka autosid enda ümber ja ei pea paljuks vajadusel nende mööda laskmiseks astuda korraks võimalikult äärde, või no kasvõi lumehange kui muud üle ei jää. sa ei pea seal hanges müttama, sa võid autol minna lasta ja oma teed autoteel jätkata.
anyway, minumeelest praegu on tekkinud osadel inimestel (jalakäijatel täpsemini) mingi idiootne arusaam, et täiesti okei on jalutada KESET autoteed, täpselt keskel, nii et autoga mööda ei saa. kuigi samas kohas, sama tee peal võiks jalutada autoteel ka servas, nii et autoga saaks vabalt sealt mööda. milleks??? sest sa arvad, et kui kõnniteel on rohkem lund ja seal on raskem edasi liikuda siis muutub autodele mõeldud tee automaatselt kõnniteeks ja jalakäijale tekib automaatselt õigus seal teha, mida tahab? kas ajud jäid koju või...
mis selle tädiga täpselt oli, ei viitsi spekuleerida aga noh, üks asi on küll ilmselge...ega ta täiesti nullist ikka piki piilumist ei saanud ka. see, et sulle signaali lastakse ei ole põhjus kellegi autot mingite esemetega pilduma hakata. olen suhteliselt kindel, et oleks sel tädil relv põues olnud, oleks ta selle sealt tõmmanud ja auto pihta paar lasku ka teinud (no kes teab muidugi, kas need oleks ka auto pihta läinud, või äkki mõne ümberkaudse jalakäija).
kui probleem on tegelikult teede/ teede hooldusega siis tuleks oma viha suunata sinna, kus on tegelikud süüdlased. mine siis viska mingir krdi huijoobanõi taavi aasa selle pepsipurgiga vastu pead. ega autojuht ei ole ka süüdi selles, et jalakäija osa teest on lumat puhastamata. pealegi autojuht enamasti ei ole sellest teadlik sest tema jälgib teeolusid seal, kus tema parasjagu liikleb. signaali andmine on siiski järkuvalt vaid märguanne, mis ei vigasta kedagi ei riku kellegi vara. esemete loopimise kohta ei saa seda öelda. molli panema minna ei olnud loomulikult õige lahendus autojuhi poolt - aga mina isiklikult ei tahaks näha tänavatelka rohkem jalakäijaid, kes pilluvad minu auto pihta suvalisi esemeid sest neile miski asi ei meeldinud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.