Nõukaegsest elektroodkeevitusest ja keevitusest üldisemalt.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Nõukaegsest elektroodkeevitusest ja keevitusest üldisemalt.

Lugemata postitus Postitas will111 »

aga miks ma peaksin jahtima mingit tuhat või rohkem eurikut maksvat profimasinat kui 1) ma ei ole proff, keevitanud olen küll aga migiga vaid loetud korrad 2) ma ei kavatse selle masinaga hakata tegema suuremahulisi töid, igapäevaselt kasutama või suurt koormust andma 3) kui räägitakse, et ka nn. odav säästumasin keevitab, vähemalt mig puhul

minuteada peamine odava ja kallima mig masina vahe seisneb selles, et üks kannatab pikemalt koormust. a'la kui kirjas on peal umbes samad numbrid siis kalli masinaga võid lasta pikka õmblust, odavaga peab vahepeal ootama ja masinat jahutama. lisaks on kallimal ilmselt kvaliteetsem käpp ja traadi etteande mehhanism, aga see erinevus tuleb ka välja põhimõtteliselt töö mahu juures. üks lihtsalt teeb kauem tööd kui teine. mig keevitusel ei ole ju mingeid müstilisi seadistusvõimalusi või erilisi funktsionaalsusi, mis masinaid eristaks nagu ööd ja päeva. vähemalt ma ei ole ka kallimatel masinatel neid võimalusi näinud.

vaatasin siis, et mida see rahakott täpsemalt kannatama peab. seda 40 eurost hinnaerinevust 50l ballooni puhul?
http://www.metanex.ee/toostusgaaside-hinnakiri/
ma ei tea jah, ei tundu nagu vaeseks tegeva asjana, eriti mõeldes, et 50l ballooniga ikka minuteada saab keevitada pisut rohkem kui paar törtsu

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”