K: Kawasaki ZX6R madaldamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: K: Kawasaki ZX6R madaldamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

Kus ma seda väitnud olen? Ma tean üht kohta, kus ma väitsin, et preload küll ei ole sadula kõrgus muutmise vahend...aga sõltumata sellest ta seda siiski muudab. See ongi kõik, mida ma siin väitnud olen ning minumeelest mitte keegi pole mitte ühegi pädeva argumendi ega selgitusega selle väite tõesust ümber lükanud. Kui ma küsisin otse, et kas preload seadistus siis muudab sadula kõrgust või mitte, oli vastus, et jah muudab küll.

Me ei saa mitte kunagi ja mitte mingil moel lihtsalt laest võtta ja eeldada, et sõitja on vedrustuse enda jaoks perfektselt paika pannud. Ma usun, et sa tead seda ise ka väga hästi, et suurem osa tsikliomanikke pole tegelikult oma ratta vedrustust kunagi isegi näpuga katsunud (sest see on nii kakane). Veel väiksem osa rattaomanikke actually teab mismoodi seda vedrustust enda jaoks üldse paika peaks panema. Ja kui nüüd PÄRIS aus olla siis suurem osa rattaomanikke, kes mõõdavad igapäevaselt tänavaid, ei taju sõiduomadustes ka mitte mingisugust vahet kui neil keerata preloadi näiteks 10mm peale või maha. AInuke asi, mida nad võibolla tajuvad ongi ehk see, et varvas ei ulatu nii hästi maha, või siis ulatub rohkem maha

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”