K: Kawasaki ZX6R madaldamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: K: Kawasaki ZX6R madaldamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

mille point?

ma toon ühe lihtne aga väga konkreetse näite, tsikli vedrustuse seadistamisest sõitja jaoks. kes iganes võib siis kommenteerida ja öelda mulle, mis täpselt ma valesti tegin ja milles täpselt ma eksisin.
inimene x ostab omale mootorratta. mootorrattal on tagaamort 7 preload saedistamise astmega ja tehasest on seadistus täpselt keskel. tehasest on ratas seadistatud 80kg sõitjale. inimene x on 50kg, istub oma uue ratta selga ja kurdab, et jalad ei ulata maha. midagi muud ta kurta ei oska sest ta on algaja ning tahab lihtsalt, et jalad paremini maha ulatuksid. ütleb, et vähemalt paar cm võiks madalam olla.
mina võtan selle ratta ja mõõdan static sag'i sõitjaga. ilmselgelt on seda liiga vähe, tulenevalt eelnevat kirjeldusest. keeran vedru preloadi maha, tõenäoliselt täieti maksimaalselt maha, et saavutada tulemus, kus static sag on mõistlikus vahemikus. inimene x istub selga, static sag ongi paigas ja selle kõrvalmõjuna on ka inimesel jalad palju varem maas. inimene rahul ja vedrustus õigesti (sõitja reaalse massi järgi) seadistatud.

ootan siis selgitust, et mis ma valesti tegin ja kuidas oleks olnud õige?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”