Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
Ma ei tea, kas ma olen mingi eriline nahaal, aga mina olen erinevate riikide piiripunktides pikast järjekorrast rahulikult mööda sõitnud - olenevalt olukorrast parkinud tõkkepuu lähedal kuskile taskusse või saarekesele ja oodanud rahulikult kuni piirivalvur mu sisse kutsub. Kui kuskile parkida pole siis on alati leidunud mõni mõistev autojuht kes on lahkelt enda ette lasknud. Iga normaalne inimene saab aru, et +30 kraadiga ei ole varustuses mugav passida ja ühe tsikli kontroll ei võta eriti aega. Muidugi grupiga liikudes ootaks arvatavasti järjekorras - samas mitmekesi ei ole see nii igav kah
Piiriületuseks EU kodanikel seal vaja ainult passi näidada ja seda ka aknast. Järjekord oli üks(kümmekond autot vist) ja vahele polnudki kuhugi trügida. Ei ole klassikaline piiripunkt.Pigem sarnane kiirtee tolli maksmise kohale. Ma minnes näitasin inertsist ID kaarti ja sobis küll,tagasi tulles küsis passi.
Jällegi, ma ei saa aru kas mul on vedanud vms, aga pole veel olnud sellist varianti, et tsiklile tasuta parkimiskohta ei oleks leidnud. Alati on leidunud kuskil mingi nišš või aiaäär kuhu tsikkel panna. Vahel olen vaadanud, kuidas kohalikud pargivad, vahel olen parkinud kuskile kohviku juurde - ostnud ühe kohvi ja igaks juhuks küsinud, et kas on ok, et ratas natuke siin seisab jne. Samas, kui mingi kambaga reisida, siis arvatavasti jällegi ei saa seda eelist kasutada....
See ongi minu arust tsikliga reisimise võlu, et ei pea ummikutes passima ja parkimise probleemi ei ole.
Seal vanalinna ümbruses olid kõik nurgad,kus sai seista rollusid ja tsikleid umbe täis ning vormis onu hoidis korda seal,kuhu ei tohtinud parkida. Olid lausa eraldi tsikli parklad jne. Tasulises olid ka mõni üksik koht ja seda ilmselt mitte ilmaasjata. Kaugemal polnud probleemi.
Pole ka mujal ka sellises olukorras olnud.
Eks ma ka samasugune nagu sinagi,aga vahel lihtsalt on ,et pole midagi teha. Sama olukord on päeva ajal Nice rannarajoonis ja vanalinna piirkonnas ehk pole see koht ka just erand.On ka Nices olnud kordi,kus tuleb tükk aega tiirutada ja kahte tsiklit lähestikku ei õnnestugi alati panna.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.