Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Kasutaja avatar

motikamees
Tsikkel: Seven Fifty
Tänanud: 9 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse

Lugemata postitus Postitas motikamees »

urmas66 kirjutas: 15 Jaan 2019, 10:13

No just, nii ongi,et seda piiriületust ei saa keegi kuskil prognoosida.
Meil kulus Dubrovnikusse minekuks ka mingi 15-20 min. Aga vastasuunas oli tol hetkel järjekord ikka väga pikk üle kilomeetri kindlasti. Õhtupoole tagasi tulles oli jälle vastupidi.Ehk meil vedas. Samas kui temp on selline +33,nagu tookord oli,siis tsikliga ei ole mugav seal üle 10min olla.

Ma ei tea, kas ma olen mingi eriline nahaal, aga mina olen erinevate riikide piiripunktides pikast järjekorrast rahulikult mööda sõitnud - olenevalt olukorrast parkinud tõkkepuu lähedal kuskile taskusse või saarekesele ja oodanud rahulikult kuni piirivalvur mu sisse kutsub. Kui kuskile parkida pole siis on alati leidunud mõni mõistev autojuht kes on lahkelt enda ette lasknud. Iga normaalne inimene saab aru, et +30 kraadiga ei ole varustuses mugav passida ja ühe tsikli kontroll ei võta eriti aega. Muidugi grupiga liikudes ootaks arvatavasti järjekorras - samas mitmekesi ei ole see nii igav kah :)

urmas66 kirjutas: 15 Jaan 2019, 10:13

Kuna oli kindel tahtmine kindlasti Dubrovniku vanalinnas ringi käia ja ei olnud mingit tahtmist kaugelt jalgsi tulla,siis parkimis kohtade puudusel parkisime nö "Private parking" platsile. Selline tõkkepuuga nagu meil Europark vms. Hind oli ,aga 10€ tund :shock: ja arvestus käis tunni täpsusega. Mul läks täistunnist üle 2min ja kohe tuli kümnekas lisaks :) .

Jällegi, ma ei saa aru kas mul on vedanud vms, aga pole veel olnud sellist varianti, et tsiklile tasuta parkimiskohta ei oleks leidnud. Alati on leidunud kuskil mingi nišš või aiaäär kuhu tsikkel panna. Vahel olen vaadanud, kuidas kohalikud pargivad, vahel olen parkinud kuskile kohviku juurde - ostnud ühe kohvi ja igaks juhuks küsinud, et kas on ok, et ratas natuke siin seisab jne. Samas, kui mingi kambaga reisida, siis arvatavasti jällegi ei saa seda eelist kasutada....
See ongi minu arust tsikliga reisimise võlu, et ei pea ummikutes passima ja parkimise probleemi ei ole. :bsmile:

Hetkel: Honda Seven Fifty
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”