K: Kawasaki ZX6R madaldamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: K: Kawasaki ZX6R madaldamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

Piipz, ei ma ei eksi. Nagu alati :D Mina rääkisin täiesti selgelt mitte preloadi peale keeramisest, vaid ikka selle maha keeramisest. Ja nagu sa ise ju täpselt selgitasid siis mis juhtub kui vedru preloadi peale keeramise asemel hoopis maha keerata? Justnimelt, tsikkel vajub rohkem alla (mille teine pool on see, et kui peale keerad siis tõepoolest, vajub vedru peale istudes vähem kokku). Aga minumeelest see on niivõrd lihtne mehaanika algtõde, et sellist asja pikemalt arutama hakata on nagu isegi natuke veider. Nagu ma kohe ütlesin ja väidan endiselt - see variant toimib siis ja AINULT SIIS kui ratta omanikul praegu on preloadi piisavalt palju peale keeratud, et seda on kuskile maha keerata. Maha ehk vähemaks ehk vedru eelpinget maha võtta, mitte juurde keerata. Sellisel juhul saab ta oma ratta preloadi arvelt madalamaks. Kui preload juba on maha keeratud või sealt lihtsalt pole eriti miskit järgi lasta siis loomulikult sel moel enam midagi madalamaks ei saa!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”