Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Aadresse spämmi andmebaasidesse kogutakse teisiti. Mida saavutada tahavad - sind ära rääkida. Skeeme on palju. Esmalt selgitatakse välja need lihtsameelsed kellega saab manipuleerida. Näiteks küsitakse su pangakonto andmeid. Siis õnnestub neil keegi kolmas heauskne ära lollitada ja ta kannab sinu kontole mingi summa (enda arvates ostab hoopis midagi muud). Nüüd tekib neegril juba konkreetne nõudeõigus - "saada mulle nüüd ruttu-ruttu see kaup, sest papp (või osa sellest) ju laekus. Või siis kanna mu papp tagasi!!" Aga mitte sinna, kust sulle tuli makse, vaid ühele teisele kontole . Sest algse konto ligipääs on vahepeal kaduma läinud ja taastamine võtab aega. Jne jne.
Minu küsimus:
milline teip haakub halli toruisolatsiooniga? Ma olen tavaliselt mäkkAivari teipi kasutanud. Ümber toru keerates, ehk iseenda pinnale, haakub piisavalt aga piki toru tõmmata on mõttetu sest varsti laseb lahti. Milline teip seal pidama jääb? Või hoopiski peaks mingi värviga/lakiga toruisolatsiooni pinna üle tõmbama, et tavalisele teibile normaalselt nakkuv aluspind saavutada?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.