Abi tuunimisel.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
motofred

Abi tuunimisel.

Lugemata postitus Postitas motofred »

Kas keegi on oma rollerit sellel viisil tuunida pyydnud?! Näide: mul siis varsti aprilia sr 50 ja kas oleks mõtet istme alla panna kõlarid ja siis kui kas peaks ostma sinna eraldi mingi raadio (soovitage) ja põhja alla paned piklikud lambid (nagu torud mis pannakse lakke neid eri värvustes) , olen kuulnud et saab nii teha et kui paned parkingu peale siis need läheksid põlema ja see poleks keelatud eestis (neoon seisval sõidukil)... andke veel võimalusi kuidas tuunida, kuid eks neid siin vist päris palju antud :P aga oleks väga tänulik.. Tänud ette 8)

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

kui nüüd veel otsingut kasutaks, siis leiaks selle muusika paigalduse kohta palju infot :)
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Motofred, muuda oma avatar väiksemaks :evil: .
Derbi-The RED power

Teema algataja
aerox001

Lugemata postitus Postitas aerox001 »

tee avatar v2iksemaks ja musa rolleirs on suht m6ttekas :D

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Roller on sul avatari peal väga kena! Võiksid mulle ES'i kaudu veel pilte saata.
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Kui oeld avatariga hakkama saanud, ning natukene viitsinus otsingut kasutada, siis saada mulle es ,kui jääb veel mõni küsius ja ma avan selle teema!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Suletud

Mine “Rollerid”