Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
will111 kirjutas: ↑28 Dets 2018, 18:32Spoiler
Vastati ju ka lihtsalt ja ammu ära, milles siis see edasine küsimus siin veel seisneb? Kui huvitavad mototeemad topis siis hoia mototeemasid topis - kas saab asi enam lihtsam olla? Siililegi selge on igatahes see, et kui ise omale vastukarva olevates teemades sõna võtmas käid siis sellega sa nende topist välja kukkumise tõenäosust nüüd küll kuidagi tõsta ei saa
kui põhikooli mata selge siis ei tohiks ometi ka sellise asja mõistmisega raskusi olla.
Minul ei torgi miski hinge, tahtsin lihtsalt aru saada, et mille nii hirmus targaga sa ise kõne all olevas teemas panustasid. Ühtegi kauaoodatud vastust ega lahendust ma nagu välja ei lugenud. Ja mind ei häiri ei kärbseteemad ega mingid muud teemad, mis mind ennast absoluutselt ei kõneta. Aga kui mind ka häiriks, no eks ma siis vast mõnda aega lihtsalt ei külastaks foorumit ja ootaks kuni kõne alla tulevad uued teemad. Pole nüüd kah mingi raketiteadus..ja pole nagu vaja mitte midagi tehagi, ise lahenev probleem
Palun loe kenasti läbi, mis ma kirjutanud olen Neljas kord uuesti, ma panin välja toodud valemisse(mina seda valemit seal teemas välja ei pakkunud, mille põhjal juba arvutati seal) esimeses postis toodud arvud asemele(ka need algandmed tulenesid esimesest postitajast). Mitte midagi muud. Lihtsalt tegin arvutustehte ja kõik.
mingit lahendusviisi ma välja ei pakkunud.
Kui keeruline võib olla seda mõista?
Aga edu selle lahendamisel. Mul ootab garaažis üks peavalu, mida tahaks taas käima saada. Tundub, et sõiduilm hakkab vaikselt tagasi tulema.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.