Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni → Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Teaduslik Arutelu: Kärbse kiirendamine, küünlavalguse kiiruseni
will111, aga sa siis mõistad kui palju seda energiat on antud "kärbsel" mis oli minu poolt algselt vastatud postituses välja toodud ? Kuidas see hajumine välja näeb sellise kiiruse juures ? Kui me võtame arvesse energia hulga ja kogu kujutletava kärbse deformatsiooni aja mille sees see energia vabaneb siis ma ei kujuta küll ette, kuidas see plärts vastu tagi välja näeb.
Antud juhul ei olnud teemaks küll reaalne olukord kuid reaalne olukord tulebki sisse hetkel kui meie kärbseke on tabamuse ära teinud, mis juhtub selle kärbse materjaliga selliste kiiruste(8400 km/s, cirka 1100x suurem kui maa lähedasel orbiidil olev kosmesekraam) juures. Ma tõin välja kärbse kineetilise energia hulga, selleks, et rattur peataks selle energia peab ta vähemalt sama hulga vastu panema, selleks et kärbse materjal lendaks teises suunas tagasi(hajumine) peab selle teise suuna lennu energia lisaks panema jne.
Isegi ei viitsi hakata välja otsima kui suure koguse lõhkeainega see energia võrdväärne on aga pauk oleks igatahes väärikas.
Ohverdan bensiini !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.